Arama sonuçlarınız

1. GazlayanAdem

ADV Motosiklet dediğin gagalı mı olur?

abi yiğit özgür karikatürlerinden fırlamış gibi bu ne böyle :D şuna benzemiş mübarek....
  2. GazlayanAdem

Yaz sıcakları Hk.

yazın +45°'de antalya'da motora binerken ben
  3. GazlayanAdem

MotorsikletNet ADV - ST'sini Seçiyor (1000cc Altı)

abi geçenlerde tur camını temizletmek için sökmüştüm. valla var ya motor daha bi seksi görünmeye başladı gözümde o pörtlemiş farlarla :D ama tabi bi yandan bakıyorum sanki kelaynak bi yandan bakıyorum sanki sivrisinek mübarek :D:D aslında ben biraz yenilikten yana olduğum için led farlı ve...
  4. GazlayanAdem

Yaz sıcakları Hk.

gençken birader bi tane mondial almıştı abi. tabi yanımızda olmadığı için sürmeye pek fırsatım olmazdı. ben de babamın mobiletiyle takılırdım :D gerçi fırsatım olsa da cesaret edemezdim pek vitesli olduğu için. yarı otomatik gibi bir şeydi. sürerken de biraz korkardım ama "ne motor beee" derdim...
  5. GazlayanAdem

Yaz sıcakları Hk.

daha önce de söylemiştim yeri gelmişken tekrardan söylemek isterim. ben knox'un güya yazlık bir montunu almıştım. mont her ne kadar fileli vs olsa da o kadar kalın ve ağır ki bırak motora binmeyi daha monta bakarken terlemeye başlıyorum :( her ne kadar "erzurum'da motora mı binilir, kış...
  6. GazlayanAdem

Triumph Triumph Tiger 900 Rally Pro

hafta sonu yaptığım sürüşte grupta bir tane tiger 900 rally pro da vardı. bende de tiger 800 xcx olunca tabi bir tur binme şansım oldu. hayalim 800'ü satıp 900 almaktı. ama bu sürüşten sonra bırak motoru çalıştırmayı daha üstüne oturur oturmaz büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. direkt...
  7. GazlayanAdem

Çoruh'un İzinde: İspir – Yusufeli – Uzundere Arasında Bir Motosiklet Yolculuğu

valla şeklinin şemalinin hastasıyım hocam :D otursam sabahtan akşama kadar seyrederim :D hatta turda tiger 900 rally pro vardı. bi tur bindim. bundan sonraki ilk seçeneğim rally pro idi. ama şeklini şemalini tam olarak beğenmesem de tamamen hayal kırıklığı yarattı bende. o yüzden bazen içimden...
  8. GazlayanAdem

Çoruh'un İzinde: İspir – Yusufeli – Uzundere Arasında Bir Motosiklet Yolculuğu

Herkese merhaba. ilk gezi yazıma şuradan ulaşabilirsiniz: https://www.motosiklet.net/forum/konu/ilk-off-road-deneyimim-faciam.222233/ hala mesela aklıma geldikçe, "lan ne mal adammışım be, daha motoru alalı 2 ay olmuş; normal yolda zar zor gitmeye çalışırken kalkıp da şu yola nasıl girdim"...
  9. GazlayanAdem

Honda Servisi Bakım Rezaleti - Ön fren yerinden çıktı

geçen gün bakımda ön ve arka lastiğe 43-43 basmışlardı mesela :D arazide, "lan ben niye top gibi sekiyorum aww" diyordum hahahahahahah olm hadi arkaya 43 bastın; kocaman lastik de, ön lastikten ne istedin lan!? bunu yapan bir de tiger servisi yaa........
  10. GazlayanAdem

Honda Servisi Bakım Rezaleti - Ön fren yerinden çıktı

geçmiş olsun. ben de geçen sene özel bir serviste motorun ağır bakımını yaptırdıktan sonra köye gitmiştim. köyde yeğenim motoru sürmek isteyince, hadi 1 tur at gel demiştim. neyse, döndü geldi; motoru tam park ederken, bir baktım motordan bir şey fışkırıyor. 1 gün önce de usta radyatör vs...
  11. GazlayanAdem

Resim yükleyememe

hocam tabirim için kusura bakma da başka türlü de ifade etmek istemiyorum. birçok s*kindirik forumda bile bu bahsettiğim şeyler kullanılırken türkiye'nin en büyük ve tek motosiklet forumunda çağ dışı bir yöntemin kullanılması iş bilmezliktir bence. o zaman bi zahmet tarayıcı barında yazan...
  12. GazlayanAdem

Resim yükleyememe

yıl olmuş 2026 ama hala sadece ilkel yollarla (oraya buraya önce foto yükle, sonra git linkini kopyala sonra gel buraya yapıştır vs vs vs) foruma fotoğraf yüklemesi yapıldığı için maalesef başka bir yol yok. halbuki küçük bir eklenti ile şu mesaj yazdığımız kutucuğun üstündeki araçlar kısmına...
  13. GazlayanAdem

Mont Karşılaştırması

hazır mont mevzusu açılmışken, ben de bir şey sormak istiyorum. Knox Urbane Pro MK3 almıştım. bunun sırt korumasını, sırt koruması olmayan ve koruma yuvası olan başka bir montta kullanabilir miyim? güya yazlık diye aldık, mont öyle bir kalın ki daha montu görür görmez terlemeye başlıyorum :(
  14. GazlayanAdem

Şöyle en fotojenik motor fotoğraflarını alalım?

cadde motorcusu olmak yerine, nat geo motorcusu olunca bizim hayat
  15. GazlayanAdem

Herkese iyi bayramlar.

Sevdiklerinizle birlikte nice bayramlar geçirmeniz dileğiyle, hayırlı bayramlar.
  16. GazlayanAdem

İzmir Çıkışlı Ege Turu

önceden haber edeceğim zaten abi :)) serin yer arıyorsan bu tarafa sür abi, özlemişsindir :D
  17. GazlayanAdem

İzmir Çıkışlı Ege Turu

Haluk abicim, şuradaki 1-2 kelamımızla böyle bir samimiyeti oluşturabildiysem ne mutlu bana :D valla beni mahcup ediyorsun. başımla beraber. seyahat takvimlerimizde bir uyuşmazlık söz konusu olmazsa inşallah birlikte süreceğiz diye umut ediyorum :)) aslında 2 senedir sanki arkamdan düşman...
  18. GazlayanAdem

İzmir Çıkışlı Ege Turu

aynen 10 ya 11 olması lazım. detaylı tabloyu sonra paylaşacağım zaten de antik kent, görülecek yerler vs nereler varsa artık oralara bakacağım. ama özellikle kıyı şeridinde bak-çık olacak çoğunlukla. denize girme vs olmayacak. denize antalya'da da giriyorum zaten :D maksadım o yol manzaralarında...