Arama sonuçlarınız

1. GazlayanAdem

Herkese iyi bayramlar.

Sevdiklerinizle birlikte nice bayramlar geçirmeniz dileğiyle, hayırlı bayramlar.
  2. GazlayanAdem

Bakırköy - Bahçelievler bölgesinde eldiven tekini düşürdümö Gören/Duyan

Hallolacak inşallah. 2 haftadır serviste. Sanayiye düşen araba gibi olduk. Sözde bugün teslim alacaktım ama sanırım pazartesiye kaldı.
  3. GazlayanAdem

Bakırköy - Bahçelievler bölgesinde eldiven tekini düşürdümö Gören/Duyan

Sizi para tutup da gönderiyorlar lan bu foruma?
  4. GazlayanAdem

İzmir Çıkışlı Ege Turu

önceden haber edeceğim zaten abi :)) serin yer arıyorsan bu tarafa sür abi, özlemişsindir :D
  5. GazlayanAdem

İzmir Çıkışlı Ege Turu

Haluk abicim, şuradaki 1-2 kelamımızla böyle bir samimiyeti oluşturabildiysem ne mutlu bana :D valla beni mahcup ediyorsun. başımla beraber. seyahat takvimlerimizde bir uyuşmazlık söz konusu olmazsa inşallah birlikte süreceğiz diye umut ediyorum :)) aslında 2 senedir sanki arkamdan düşman...
  6. GazlayanAdem

İzmir Çıkışlı Ege Turu

aynen 10 ya 11 olması lazım. detaylı tabloyu sonra paylaşacağım zaten de antik kent, görülecek yerler vs nereler varsa artık oralara bakacağım. ama özellikle kıyı şeridinde bak-çık olacak çoğunlukla. denize girme vs olmayacak. denize antalya'da da giriyorum zaten :D maksadım o yol manzaralarında...
  7. GazlayanAdem

İzmir Çıkışlı Ege Turu

çizime laf ettiysen hocam, google haritalardan tek seferde bütün noktaları ekleyemiyorsun belli bir kotası var sanırım. ben de tek seferde gözüksün diye paint terk bir şekilde böyle çiziktirdim işte :D rota güzel değil mi yani şimdi :(
  8. GazlayanAdem

İzmir Çıkışlı Ege Turu

ulan biz 2 aydır şu rota için g*tümüzü yırtıyoruz. saat saat, gün gün şuradayız buradayız diye. adam ege turu dediği şeye bak. e o zaman benimkisine türkiye turu diyebilir miyiz?
  9. GazlayanAdem

lastik alacayim

önce bi "ğ" al bence....
  10. GazlayanAdem

1 ay sonra uzun yola çıkacam neleri değiştirmem kontrol etmem gerekir?

https://www.motosiklet.net/forum/konu/tarihi-6-yil-gecmis-cay-icilirmi-arkadaslar.224772/#post-4905116 şu konudan sonra bir daha sesi soluğu çıkmayınca, herhalde birçoğumuz "lan yoksa" demiştir diye düşünüyorum. ama görüyorum ki adam hala yaşıyor....
  11. GazlayanAdem

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

videonun öncesi yok. ve büyük ihtimalle motorcu itlik yapmış olmalı ki etkileşim kasmak için videonun öncesi kesilip servis edilmiş. yoksa durduk yere herhangi bir otomobil sürücüsü ışıklarda gelip niye salça olsun.
  12. GazlayanAdem

debriyaj mı yoksa gaz kolu mu?

abi elektronik gaz kolu var. yani usta öyle demişti.
  13. GazlayanAdem

debriyaj mı yoksa gaz kolu mu?

günaydın millet. geçtiğimiz yaz yaşadığım bir sorunu, bu sabah da yaşayınca (o dönem ustaya sorduğumda pek bir akıl yürütmede bulunamamıştı) bir de size danışmak istedim. sorunu tam olarak nasıl izah edeceğim hususunda biraz zorlanmakla birlikte şöyle bir şey yaşadım. yavaşlamaya başladığımda...
  14. GazlayanAdem

Teşekkür postu

motoru dikleştirsen de o yağ birikintisinin içine girdikten sonra motor büyük ihtimalle savrulmaya başlayacak ama? geçen gördüm böyle bir olay. debriyaj çekip motoru stabil hale getiriyordu eleman.
  15. GazlayanAdem

Teşekkür postu

yolda giderken en çok korktuğum şey. şimdi böyle bir durumda ne yapılır, nasıl paçayı yırtarız? yoksa ne yaparsak yapalım motor illa devrilecek mi?
  16. GazlayanAdem

Yeni Motosikletim Triumph Tiger Sport 660

Bizim oraların bi lafı vardır, "kırmızı olsun, bi fazla olsun" diye :D Geçen sene orta sınıf bi motosiklet ararken, bununla karşılaştığımda "ulan ne motor bee" demiştim. Hatta epey de niyetlenmiştim. Ama sonra sport touringlerin hard olmasa da köy yolları vs gibi yerlerde çok konforlu...
  17. GazlayanAdem

Zafer AK çay firkete dönüşü

hadi zafer hoca tukaka e uğur hoca da mesela yarım debriyaj diyor? amacım toksiklik yapmak değil :D doğrusunu öğrenip kendimi ona göre şekillendirmek. zira en korktuğum şey motosiklet sürerken. hatırlayanlarınız vardır. ispir - yedigöller'e giderken (ilk offroad deneyimim) mal gibi manzaraya...
  18. GazlayanAdem

Zafer AK çay firkete dönüşü

abi yalnız sanki senin dediğinle hocanın dediği bir değil gibi :))) hoca: yarım debriyaj + bol gaz sen: debriyaj sıkmak + hafif gaz diyorsun. ben acemiyim. öyle kapsamlı bir eğitim de almadım henüz. senin dediğin de doğru olabilir ama koskoca hoca da göz göre göre yanlış anlatacak değildir...

Yeni mesajlar