Garden kullanıcısının son içeriği

1. G

Sym XS-125k vs Kanuni Windy S 125

Biri Sym tam olarak bilmiyorum (sanırım kore) biri kanuni çin malı bu iki motosiklet arasında çok fark var diye düşünüyorum (sonuçta sym çin malı değil)sym kulananlar sadece kronik olarak göstergelerin titremesinde şikayetçiler onu da garanti değiştiriyormuş çin malının zırt pırt sorun...
  2. G

Kaç tane motosikletiniz var?

Şu an elinizde olan kaç değişik motosikletiniz var.Tabii bu biraz maddi imkanlarada bağlı
  3. G

Motosikletinizi şehirde mi, doğada mı kullanıyorsunuz?

Motosikletinizi şehirde trafikte mi kullanıyorsunuz? Doğa gezilerinde yada trafiğin az olduğu alanlarda mı?
  4. G

Suzuki Gs 500 Nasıl bir motosiklet?

Bir abim bana bu motosikletin 1999 modelini hediye edicek daha önce mobilet dışında motosiklet tecrübem yok sizce alırsam sürebilirmiyim 1999 model suzuki Gs 500 sorun çıkarır mı sadece 3-4 sene kullannılmış 7-8 senedir garajda yatıyor.Aylık asgari masrafı ne kadar olur?
  5. G

Hediye motosiklet

Herkese merhaba Durumu şöyle açıklıyım küçük yaşlardan beri motosikleti seviyorum.Dedemden kalma bir mobilet var yazları 7-8 senedir bu mobileti kullanırım yaşım 19 bundan başka bir tecrübem yok.Geçenlerde konu açıldı motosikletten, sevdiğim bir abim benim 1999 model suzuki var uzun süredir...

Yeni mesajlar