gamalulu kullanıcısının son içeriği

1. G

Mondial 100 RT Motor ısınınca Gaz yemiyor

Onu temizlediler zaten. Bugün yeni benzin filtresi taktım. Aynı sorun. Tamirci arayışındayım zaten. Dediğim gibi kimse ilgilenmiyor. Bugün 30 km bir mesafeye gittim. Depoyu fulledim. 70km/h gelince yine güç kaybı ve yine gaz kolunu sal yeniden gaz vererek ilerleme. Bu sefer şu tesbiti yaptım...
  2. G

Cevaplarınız için teşekkürler 👍🏻 Şöyle anlatayım. Motor soğuk iken çalıştırıp bahsettiğim hıza ulaşınca bu hatayı yapıyor. Sonuç itibariyle ısınınca veyahut sıkıştırınca diyebiliriz. Şehir içinde 50-60 km/h seyir halinde hata vermiyor. Çekişinde hiç bir sorun yok. Tamirciler motorun model...
  3. G

Merhaba Arkadaşlar, 2014 de sıfır aldığım Mondial 100 RT henüz 6000km de. Yurt dışında yaşadığım için yılda en fazla 1 ay sürüyorum. Çok defa uzun yolda gittim. Şimdiye kadar hiç bir motor sorunu yaşamadım. Lakin 3 gündür motor sorunu yaşıyorum ve 3 farklı tamirciye götürdüm ve sorunu...
  4. G

Suzuki VStrom 650 vs. Mondial RX3i

Merhaba Arkadaşlar, Ben yurtdışında yaşıyorum ve Vatana yılda 2 kere geliyorum. Birtane Mondial 180 Zone S im vardı(ilk vitesli motorum) ve 2 yıl önce yaklaşık 1800 km bir tur yapmıştım ve motor patlamasıştı. Tur performansımı karşılamadığı için kısa süre önce sattım ve birtane Enduro tarzı...

Yeni mesajlar