gabo kullanıcısının son içeriği

1. G

usb çakmak girişi nasıl nerede monte edilir (600rr)

telefon ve goproyu sarj etmek için uzun yolda giderken usb çakmak sarjı monte etmek ne kadar mantıklı? yaptıran var mı?
  2. G

Yeni Motorum 600RR

aslında başlığı beni kimse aramazsa 600rr yapcaktım kıyamadım. aranıza katıldığımdan beri sık sık yazdıklarınızı takip ediyorum. çok yazmadım hemen hemen hergün girip okuyorum. sayenizde çok fazla bilgi edindim ama her bilginin doğru olmadığınıda deneyimleyerek gördüm 7.500 km CBR250 (11 ay)...
  3. G

Filtrelemeye Başlangıç

geçtiğimiz haftalarda havanın güzelliğinden faydalanıp ilk defa bu şekilde sürdüm tem küçükköy'den moto cafeye uzanan bi yolculuk. hatalarımı yorumlarsanız sevinirim.
  4. G

talihsizlik öndekide üstünden geçti ben de. olan bana oldu

öndeki kamyonetlerden birinden düştü galiba yolda sekiyodu.
  5. G

Bir motorun 600 mü 1000 mi olduğunu nasıl anlarız?

ben fotoğraflara bakıyorumda 600 sandığım motor 1000rr cikiyo mesela. 1000rr galiba bu diyorum 600rr cikiyo. bunlarin farklarini fotograflardan nasil anlariz. r6 ve r1 icinde gecerli :D uzaktan bakip üstünde bişi yazmiyosa cc sini motordan nasil anlarim kisaca sorum bu
  6. G

az kalsın düşüyodum

yerler çok kayıyordu kontrayi verirken sanırım arka teker kaydı ön teker yalpaladı ilk defa başıma geliyo benzer videolara baktım highside gibi bişi sanırım tam emin değilim.
  7. G

benzinlik muhabbeti sağdan gitmeyin :)

gecen hafta trafikte basima gelen enteresan olaylar. minibus nereye dönüyorsun? kamyonun ne işi vardı orda. şeridi ortalayarak geri geri gelen araba. abi motor kac basiyo
  8. G

ilk viraj deneyimim - belgrad orman yolu

burası bence istanbulda motosiklet sürülebilecek en güzel noktalardan ilk defa sürüyorum böyle daha çok acemiyim henüz yatıramıyorum eğitime gidicem bu konuda tekrar mikrofonum olmadigi icin konusma yok sadece müzik var hatalarımı yorumlarsanız sevinirim
  9. G

arkadan vurup kaçma - ilk kazam - acemiyim

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım motora daha önce binmemiştim cocukluk hayalimdi. yaklaşık 3 farklı özel eğitim kurumundan birebir ders aldim (bmw riding academy, gis akademi, 2 özel hoca) ilk motorum cbr 250 oldu burada da ilk kazam var. benim pek bi suçum yok gibi ama tam emin...