fvzbln kullanıcısının son içeriği

1. fvzbln

yamaha xsr700 ve xsr900 2025 model gelmiyor sanırım

güzel motormuş gerçekten beğendim . Allahtan böyle motorlar için birkaç da olsa seçenek mevcut . Bana kalırsa hangisi alırsan al hepsi tatmin eder diye düşünüyorum . 1750837259 Bayii ile görüşmüştüm fuarda . Bu euro5 li motorların izinlerindeki sıkıntılardan dolayı gelmediklerini söyledi...
  2. fvzbln

Güzel motorlar ama bi xsr900 de farklı be . Zevk meselesi
  3. fvzbln

Honda cl250 vs Ktm duke 250

230 liraya falan ikinci el temiz cl250 yapıştır kalan parayı altına at lazım olur .
  4. fvzbln

Triumph 400 hk.

Bide şöyle bir durum var . speed 400 ve 400x hindistanda bajaj dominar 400 le aynı fiyata satılıyor . Burda tabi tedarikci firma saolsun biraz eli yüzü düzgün olunca üstüne koyuyolar fiyatın .
  5. fvzbln

Triumph 400 hk.

Bi arkadasim 400x almisti . Bir sure kullandi sonra satti . Bi sorunu oldugundan degil , Harley aldi adam . Kullandigi sure boyunca memnun kaldi . Ancak soyle bir durum var speed 400 ve 400x lerin uretimi Hindistan . Bajaj yapiyor . Malzeme kalitesi olarak biraz digerlerine gore zayıf olabilir .
  6. fvzbln

Telefon tutucu önerisi 🚨

Ürünün fotoğraflarının oldugu kisimda aciklayici bir video olmasi lazim . Bende bu urunu kullaniyorum . Kaba durmayan ve zarar vermeyen bir urun . En azindan simdilik .
  7. fvzbln

Sonunda hayalimdeki tura çıkıyorum

Allah kaza bela vermesin . İyi eğlenceler.
  8. fvzbln

Telefon tutucu önerisi 🚨

3 e 5 e bakmam diyosan https://www.trendyol.com/nukrotech/mrt-road-titresim-modullu-telefon-tutucu-p-780571529?boutiqueId=61&merchantId=167235 al geç.
  9. fvzbln

Piyasası olmayan motosikleti ikinci el olarak almak?

Küçük bir bilgi vereyim . Bir XSR hayranı olarak XSR700 ün 0 km si artık üretilmeyecek , sadece XSR900 ve XSR900GP modeli 2025 olarak üretime devam ediliyor . XSR900 ünde daha bizim ülkeye girişi sağlanmadı malum olaylardan dolayı . Trident kalitesi vs tartışılır ama XSR a göre bayaa ufak motor...
  10. fvzbln

full face kask için çene bağlantı aparatı

aliexpress veya temuya bak her kaska göre her çeşit var .
  11. fvzbln

Lisede 250CC almak

Knight online oynardık :D Motor falan hayal bile olamazdı o yaşlarda . Oyunda chitin set peşindeydik :D
  12. fvzbln

Yeni Motosiklet Alinca Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ekipmansız bakkala bile gitme . Olası bir kazada motorda kaçla gittiğinin pek bir önemi olmuyor . Hayırlı olsun . Allah kaza bela vermesin
  13. fvzbln

Regal raptor DY 250

bu motorun ederi en fazla 200k . Regal aga en nihayetinde . Birileri bunlara gidip GORA muhabbeti yapıyo sanırım . "seni seçtim çünkü sen farklısın japonsun bi kere " :D
  14. fvzbln

Kamera önerisi hk.

dji osmo action 4 kullanıyorum . Gayet net görüntü alıyor gece gündüz farketmeden . 360 kamera değil ama yine de bayaa kaliteli . Kaska monte aparatını da ben aliexpress veya temu ordan biyerden aldım her kask için aparat oralarda var bi bakmanda fayda var .
  15. fvzbln

2022 sonrası ayrı bi güzel . Görmemiş olan arkadaşlar için bi foto paylaşayım :D 1746537881 deme 😢

Yeni mesajlar