furkansevke kullanıcısının son içeriği

1. F

Yeni zincir aldım yağ tutturamıyorum

Yahu zincir dişli değiştirdim. İyi bakayım baştan dedikçe zinciri yağsız az yağlı kullanıp durdum. Yeni motorcu değilim, kıl motorcuyum titiz motorcuyum. Her zaman yaptığımı yapıp zinciri temizleyip yıkayıp kuruladım sıktım c2 yi 1 gün yatırdım c2 olmasına rağmen. Sonra bi gazlamaya çıktım bütün...
  2. F

Bıktım artık işini çok bilen ustalardan | YAMAHA REZALETİ

Yağ, Yağ filtresi, Hava filtresi, 2 buji değişimi 5 saat sürdü. 11 de verilen randevuya gittim 17'de çıktım. Birde trip yedim sen burda mı bekleyeceksin diyo :P Bekliycem tabii ki taşlama makinesinde dişli sıyırtıp sonra beni arayıp dişli sıyırmış değişecek demeyin diye bekleyecem :P 1 saat...
  3. F

Motor sıcakken çalışmıyor

Motosikletim 2017 model, enjeksiyonlu ve 17.000 de. Öncelikle şunu söylemeliyim ben bu motoru 6 ay yatırdım gelip marşa dokunduğumda daha ben marşa bastım demeden çalıştı. Bu uzun zaman önceydi ama genel olarakta motor ne kadar sıcaksa o kadar geç marş alıyor. Sabah basarım şak diye alır...
  4. F

Lastik Ebat Davası [REHBER]

Bir makine mühendisi olarak bu zamana kadar mühendislerin belirlediği bir verinin insanların kafasındaki, hislerindeki duruma göre değerlendirip değiştirmesine karşıydım. HALA KARŞIYIM. Bu zaman kadar fikrim belirtilen stok lastiğin dışına çıkılmamasıydı. Hala öyle. Fakat arada bir fark var...
  5. F

Jantım bu hale geldi

Jantımdaki bu beyazlıklar üstünde bir katman gibi gözüküyor ama şampuanla deterjanla ve gazyağınla çıkaramadım. Artık jantın boyasımı attı jant mı beyazladı diye düşünmeye başladım. 3 yıllık jant. Arkadaşımın r25 inde 20.000 fazla km var 2 yıl daha yaşlı. O jant bile normla siyah. NOT...
  6. F

Lastik alacak yer bulamıyorum

Normalde minimum 1 ay araştırma 1 ay alma sürecim olmadan lastik almam fakat muaynem geldiğinden dolayı acil lastik alma girişiminde bulundum. Mitas sportforce+ yada rosso II alıcam. Fakat bakıyorum bakıyorum takım olarak bulamıyorum yani birinin olup diğerinin olmadığı yer var heraldede oda...
  7. F

Motorum temizlenmiyor.

Motor modelini aynı sorunları yaşayan varsa ulaşmak için yazıyorum. Mat siyah bi r25 im var. Tüm zaman bebekler gibi baktım. Sürekli biner gezerdik zorlardık her şeyi yapardık. Asla içime sinmeyen bir şeyi olmazdı. O zamanlar geride kaldı üniversite bitti memlekete döndüm işe gidip gelirken...
  8. F

R25 Gidon denge topuzunda ilginç paslanma

Motoruma iyi bakarım şu ana kadar içime sinmeyen bir şey olmadı. Hala bebek gibi. Fakat gidon topuzlarında şöyle paslanmala küflenme meydana geldi. Rahatsız ediyor artı. Motoru hiç düşürmedim fakat sanki düşmüş sürtmüş gibide görüntü veriyor. Yağmurdan vs böyle olacaksa bunu niye takmışlar motor...
  9. F

Rev'it rezilliği....

107 euro ya almış olduğum eldivenlerin 4 aylık kullanım sonucu hali ektedir. Motoin.de den aldım ve aldığımda Polonya'daydım. Çok küçük ihtimal olan gümrük sahteciliğine falan maruz kaldığımıda düşünmüyorum o yüzden. eldiven elime tam hatta bi tık bol tam olması gerektiği gibi. Model Revit...
  10. F

Elleri bırakınca motorun yığılması

Yüksek devire getirip vites yükseltip bıraksam bile kayda değer bi yavaşlama oluyor şahsen ben öne doğru ivmeleniyorum şöyle akıp gitmiyor. El bırakan birisi değilimde bu videolarda kimisi bakıyorum akıp gidiyor kimisi sanki gaz veriyormuş gibi belli bi devirde gidiyor. Düşünüyorum yapıcak başka...
  11. F

Deri eldiven mont yumuşar mı ?

Dainese mont revit eldiven aldım. Monn bilek bükme hareketimde biraz rahatsız ediyor elimin üstüne dokunuyor. Sanırım bileğimi tam kavramadığı için veya bi tık uzunmu bilemedim. Eldiven is sağda sorun olmamasına rağmen sol işaret parmağımın eklem yerine bişey batıyor sanki ordaki dikişi...
  12. F

Acaba yanlış mı yaptım ?

Uzun süre eldiven araştırmalarım sonucunda bütcem 300-400 den 700 e çıktı :DDDD İlk baktığımda furgyan af-10 falan 700 bandında olduğu için aklımdan çıkmış yer etmemiş. Bütçemi yükselttiğimde gözümü revit chicane e dikmiştim uzun araştırmalar sonucu sipariş ettim bugün ve yine bugün birebir...
  13. F

IRC tutmuyor diyenler, virajların erbabıyım diyenler ve demeyenler içeri :D

bugün rastladım bu videoya 6.50 den itibaren izleyiniz :D https://youtu.be/E60om3IDkzQ?t=410 Benim aklım almadı bu işi arkadaş belliki yetenekli eli ayağı olmuş ama eldiven mont yok bu nasıl bir cesarettir şeytanla anlaşmamı yapmıştır :D Ben yinede kızamadım hayret içersinde izledim...
  14. F

Arasında kaldığım mont ve eldivenler

motorumu alalı çok oldu kızdığınızı duyar gibiyim ama anca mont ve eldiven bakıyorum. mont olarak: Revit shield ve dainese laguna seca d dry arasında kaldım. eldiven olarak ise revit chevron 2 ve modeka baali şuan avrupadayım burdan almayı düşünüyoeum 200 300 tl ucuza geliyor belki taxfree de...
  15. F

R25 i gerçekten kaçırdım mı sizce ? Fiyatı uygun mu ?

Raceblue 2016 model. 8700km. Tüm parçalar orjinal. Kırık çizik yok. Tüm bakımları serviste yaptırılmış ve o servis tarafından motor satışta. Fiyat 15.500 Alamaya gidecektimki benden önce konuşan adam gelmiş o gittiği için cıkmadım yola. sonra aradım almış. Çok üzüldüm böyle bi fırsat zor...

Yeni mesajlar