Arasında kaldığım mont ve eldivenler

motorumu alalı çok oldu kızdığınızı duyar gibiyim ama anca mont ve eldiven bakıyorum.

mont olarak:
Revit shield ve dainese laguna seca d dry arasında kaldım.
eldiven olarak ise
revit chevron 2 ve modeka baali

şuan avrupadayım burdan almayı düşünüyoeum 200 300 tl ucuza geliyor belki taxfree de olur.Başka öneriniz varsa dikkate alırım bunlar görünüşünü ve özellikleirni sevdiğim ürünler oldu. 3 mevsimlik ğrün bakıyorum karda giymesemde soğukta kış başları falan kullanabilmek amacım. Kış için tam koruma beklemiyorum

Ben laguna seca'nın normal tekstil ceketini kullanıyorum, ceketin kendi iç astarıyla birlikte, en alta içlik üstüne hoodie şeklinde giydiğim zaman idare ediyor bu havalarda. Bilek kısmında bir havalandırma yok yazın o biraz problem yaratabiliyor. Bu d-dry ürünlerini bilmiyorum benimkinden illa ki bir tık daha iyi olacaktır gibi düşünebilirsin. Ayrıca ufak bir crash teste de soktum kendisini :p çarptığımdaki hızım 30-40 falandı diye tahmin ediyorum çok kötü düşmemiştim ama sürtünmeden dolayı biraz deformasyon olmuştu, dirsek ve omuz korumaları o çapta bir kazada tam koruma sağladı bunu da belirteyim.

anladım benimde içime pek sinmemişti o model zaten ama bu revit shield satan biyer bulamadım 0 satışı yok heralde elde kalan xxl lar satılıuor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar