furkansalih1 kullanıcısının son içeriği

1. F

R25 motor yağı bakarmınız doğru mu ?

R25 motosikletim için 10 w 40 magnatic castrol yağ aldım doğrumu sonradan avama Poser 4 t olanıydı diye şüphe edince satıcı tam sentetik bu diyince aldım doğrumu değilse değiştireyim motora koymadan.
  2. F

Motosiklet Ekipman İşinden Anlayanlar Yardım Edebilir Mi ?

Merhaba arkadaşlar Dainese deri tulum ,Arai kaskım mevcut,dize kadar olan bot (geçen seneden ) Fakat günlük kullanımda tulum pek elverişli değil. Sırasıyla ihtiyaçlarımı belirtiyorum F/P ve hesaplı şekilde önerebilirseniz sevinirim. 1-Deri ceketimin yada yazlık motosiklet montumun içine...
  3. F

Elektrikli Motosiklet Alınır mı ? Alınırsa Öneriniz ? Bilgi sahibi olanlar[Yardım]

Tatil için ilçeye geldim.Git-gel 12 km gibi bir mesafe gidecegim. Malum trafik sigortası 900 Tlden asagı çıkmıyor.Vergisi vs. derken yüzü astarını geçiyor. Yoksa aklıma 2.250 tl 100 sfc snappy x geldi. Daha once kullanan tavsiyeleri olanlar almaya degermi.Akünün bittigini maliyetli oldugunu...
  4. F

Bajaj Pulsar AS150

Pulsar 200 ns bakmak için gittiğimde Bajaj Pulsar AS150 modeli gözüme çarptı boyumun uzun olması ve uzun yola daha dogrusu heryola gelecek enduro tarzı dusunuyordum.Motosiklet yakından kaslı ve çok hoş gozukuyor.Gücü falan yollara gelir kapasitede fakat hava sogutmalı olması kafamı...
  5. F

pulsar 200 ns ? hyosung 250r ? Pulsar kronik sorunları ?Veya Farkılı bir Öneri ?

Merhabalar konuyu açmadan önce her ikisininde yorumlarını vb. okudum fakat hala kararsızım aslında verdim gibi ama çekincelerim var. Hedefimde iki motosiklet var.Para hazır karar vermem lazım 2014 model 10 bin km Siyah Pulsar 200 ns 6 bin tl (sorunsuz satış) 2009 model 13 bin km Siyah hyosung...
  6. F

YZF R125 660 KM YOLCULUK

Geçen sene cbr 250r ile aynı yolu gitmiştim. Bu sene yzf r 125 'e nasip oldu. Kamera:GO PRO HERO BLACK 4 Bir günde akşam olmadan varmam gerektiği için mola veremedim.Fotoğraf veya daha detaylı uğraşamadım. İlk video olduğu için kusurları olabilir bir sonrakina daha iyisi umarım... İyi seyirler...
  7. F

Hurda belgeli araç Noter satışı verilir mi ?

Merhaba arkadaslar internette baktım ama hep cekme belgeli ile konusulmus.Trafikten cekme belgeli araçta sorun yok satış verilip hatta trafike cıkartılıyor. Hurda belgeli araç nasıl oluyor ? Hurda belgeli araç asla trafike geri donemiyor ama sormak istedigim hurda belgeli araç noterden adıma...
  8. F

YAMAHA YZF R125 - 150/70/17 ARKA LASTİK

YAMAHA YZF R125 - 150/70/17 ARKA LASTİK(MİCHELİN ANAKEE Arkadaşlar takılır veya takılmaz olarak cevap verirseniz sevinirim.Amaç takılır mı takılmaz mı ? Gidiş ,tutuş,yakıt, vs.. sormuyorum sadece takılır mı takılmaz mı ? Deneyen takan var mı ? Teşekkürler şimdiden.
  9. F

O-ring var mı yok mu ? Yardım (zincir )

n11 üzerinden motobakkal isimli bir satıcıdan DC marka motosiklet dişli ve zincir seti siparişi verdim. Zincir japon malı o -ringli zincir dişliler italyan. --------İLandaki: Zincir : DC428MTX O-Ring ------ Elime ulaşan Zincir: DC428HD 132L Gelen urunde fatura çıkmadı.O ayrı bir olay zaten...
  10. F

NHC marka balata Hakkında bilgisi olan ? yardım edebilir mi ?

r125 için alacagım NHC marka ön arka fren balata 70 TL NHC marka debriyaj balata takımı 52 tl __________________ Brenta ön arka fren balata 100 Tl New fren debriyaj balata takımı 100 tl (İTALYAN) Açıkcası Nhc marka cok hesaplı geldi fakat ne malıdır orta seviye midir bilen var mı ...
  11. F

Zincir Dişli seti, ön arka balatalar Öneri yardım edermisiniz

2011 Model yzf r125 Zincir dişli seti , ön ve arka fren balata, debriyaj balata takımı orta veya ortanın ustu marka onerisi yaparmısınız yada sunu al dediginiz var mı ? piyasada cok fazla urun var 100 tl de var 280 tl de. ---------- Mesajlar birleştirildi - 17:21 ---------- bir önceki...
  12. F

YZF R125 BAKIM BİLGİLERİ VE PARÇALAR... ?

Önceki konuları okudum cogunun tarihi eski 2016 yılına guncel bilgilere ihtiyacım var. En hesaplı ve en uygun fiyatlara onerirseniz sevinirim.Ne cok lüks,nede çok ucuz. 2011 Model YZF R125 Zincir,Dişli kiti seti ? Ön,arka balata Hava filtresi ,yağ filtresi,Hangi yağ ve hangi marka ,Kaç Lt...
  13. F

DERBİ GPR 125 R 2 ZAMANLI MOTOSİKLET

Arkadaşlar nasıl bir motosiklettir, Üretimi durdurulmuş, 2005-2008 arası var.Malum sitede 6-7 tane ilan var sadece. Onlarda Km leri dusuk 10 yıldır hiç mi kullanılmadı bu motorlar bu kadar dusuk km ler... Ayrıca 2t oldukları icin omurleri kısaymış.Ama 4t gore daha masrafsız oldugunu...
  14. F

7.000 TL Racing motosiklet seçimi ?

150 bin km'denfazla motosiklet tecrübem var. Daha Önce sıralama olarak piaggio 300 ,vfr 800,cbr 600f,ninja 300,ve son olarak cbr 250r kullandım. Farklı sebeplerden tüm parayı arabaya bağladım, büyük bir kaza atlattım ve ekonomik durum diye birşey kalmadı. Motosikletin daha fazla değerini...