furkanbs kullanıcısının son içeriği

1. F

Zincir dişli değişimi için yardım

Merhaba arkadaslar yamaha r25 motorum var 12bin km de bugün ilk defa zinciri gerdirmeye gittim bana zincir değişmesi gerek dediler sordum dişli değişmesede olur dediler dişli ile bir sıkıntı yokmus herhalde benim aklımda almısken kaliteli bir zincir almak var did marka 525 o ring li zincirlerden...
  2. F

Zarar ettirmiyicek motor tavsiye

Selamlar 9 senedir motora biniyorum ilk motorum vitesli yamaha 150 lik bi motoruydu yaklasık 3 sene bindim sonra honda dylan nexus sym evo ve son motorum runner dı yani yaklasık 6 senedir scootera biniyorum ve artık makine almak istiyorum ama baya bir süredir vitesli kullanmadığım icin biraz...
  3. F

Tek amortisör mevzusu

Selamın aleyküm arkadaslar benim motor gilera runner 200wxr arka amortisörler patlak bunlarda çift amortisör yerine 1 tane takıyorlar o mevzu nedir bi acıklarmısınız bende tek takabilirmiyim yani sağlıklı olurmu
  4. F

Sigorta atıp duruyor

merhaba arkadaslar gilera runner motorum var 4 zamanlı ben aküyü 12 ah lik taktım biraz daha güclü olsun diye fakat o günden beri sigorta atıyor ve motorun elektirigini yani far ve ekran elektirigini yok ediyor acaba akünün yüksek oldugundan mıdır yoksa baska bir neden midir sigortayı...
  5. F

Sigorta atıp duruyor

merhaba arkadaslar gilera runner motorum var 4 zamanlı ben aküyü 12 ah lik taktım biraz daha güclü olsun diye fakat o günden beri sigorta atıyor ve motorun elektirigini yani far ve ekran elektirigini yok ediyor acaba akünün yüksek oldugundan mıdır yoksa baska bir neden midir sigortayı...
  6. F

Egzoz hakkında

Merhaba arkadadaslad gilera runner wxr200üm var ve bayadır yamaha xmaxin egzozunu kullanıyorum artık motoru cok sıkıstırdıgından dolayı degisim yapmaya karar verdim ve bir tanıdık arkadasımda nexus 500ün egzozunu buldum sizce bu egzozla mı yoksa bir performans egzozla mı degistirmeliyim...
  7. F

Motor arka lastik oynuyor

Arkadaslar motorumun giderken arka lastik hafif sağ sol oynuyor virajlara girerken felan zorlanıyorum sizce takozlardan mıdır bi yardımcı olurmusunuz ona göre yaptırıyım

Yeni mesajlar