Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
anladım, orijinal ebatların dışına çıkma diyorsun yani. teşekkür ederim bilgin için lastikçi sorun olmayacağını söyledi ama buraya da danışmak istedim.
Öncelikle Merhaba, bende d250 motor mevcut
bunun lastiklerini değiştirmek istiyorum ve ebatlarda değişiklik yapmayı düşünüyorum.
Orijinal ebatlarda lastiklere bakanlar motorun lastiklerinin 125cc motorlarla aynı olduğunu söylüyor.
Motorun üstündekiler:
100 80 17
130 70 17
Benim takmak...
ayaklarım ezildi diyordu benden iyi yürüyor, daha yeni akciğer ameliyatı geçirdim falan bir şeyler geveledi. açtığı davadan bir şey çıkacağını düşünmüyorum fakat bu evrak muhabbeti kafamı kurcalıyor. Ben kendi kişisel bilgilerimi bana dava açan birisine vermek istemiyorum. bundan 6 ay önce...
hocam %75 ben kusurlu çıkmışım arkadaşın demesine göre.
yaralanmalı kaza, kaza sonrası benden para talep etti ben vermeyince şikayetçi olacağını söyledi.
Merhaba arkadaşlar geçenlerde bir trafik kazası yaptım benim araçta hasar yok fakat karşı tarafın aracı pert oldu denilebilir.
Aracını sigortadan yaptırmak için benden ruhsat ve ehliyet bilgilerimi istiyor.
Fakat şahıs bana dava açtığı için ve saygı çerçevesinde konuşmadığı kendi kişisel...
Merhaba arkadaşlar, bu hafta motorun kuyruğunu kesmeyi planlıyorum. Motor Dominar250D.
Motorun plakasını da plakalıklı sıyırıcı alıp takmayı planlıyorum.
Ben bu işlemi yaptıktan sonra muayeneden motorum geçer mi?
Ben bu işlemi yaptıktan sonra garantim bozulur mu?
İnternette biraz araştırma...