Furkan ÖNDER kullanıcısının son içeriği

1. F

Mati125 - Rks Des 125 70-75.000 Bandında öneri ve görüşlerinize ihtiyacım var.

1 Ay önce full koruma demirli çantalı hero dash 110 68.000 Mağazadan satışı vardı. Almadığım için biraz pişmanlık yaşıyorum 😅 Şuan 98 .000 bandında o fiyatlara çıksam Honda Dio sıfır çekmek daha mantıklı geliyor. Şuan 1 yıl kuryelikte devam etmeyi düşünüyorum. Onun için aldığım motorun bakımını...
  2. F

Çok reklamı çıktı takibindeyim ama güvenemedim açıkçası
  3. F

Merhabalar şuanda şirket motoruyla kuryelik yapmaktayım. Ana başlıkta da belirttiğim gibi matı 125 ve Des 125 arasında kararsız kaldım. Veyahutta 70-75.000 Bandında kuryelikte iş görecek fazla problem yaratmayacak bı parça arıyorum. ikinci el düşünmüyorum bayiden almayı düşünüyorum. Yardımcı...
  4. F

RKS DES 125 NASIL ?

Merhabalar , Kuryelik başlangıç için Fiyat olarak uygun olduğu için Rks des 125 almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar varsa kullanıcı yorumu yapabilirler mi ? Daha sonrasında hondaya geçiş yapmayı düşünüyorum.
  5. F

Kurye Motor Tavsiye

Merhabalar , Esnaf Kuryelik düşünüyorum. A2 ehliyet aldım. Motor piyasası ve motor hakkında bilgim alt seviyede. Kurye motoru tavsiyesi verebilir misiniz 60 -80 civarı. Biraz araştırdığım kadarıyla , Honda pcx şuan için en ideal ve sağlam kuryeliğe gidebilecek bir motor ama sıfırı 150 civarı...
  6. F

Motor Tavsiyesi

Merhabalar İsmim Furkan Yaş 28. Kuryelik için A2 Ehliyet alıyorum şuanda bir kaç sorum olacak yardımcı olabilecek varsa. Motor konusunda bilgim %10 kadardır. Önümüz kış bir başlangıç yapıp yarı yolda kalmak istemiyorum. Motor konusunda kuryelik için 125 cc civarı kurye motoru (scooter)...

Yeni mesajlar