Kurye Motor Tavsiye

Merhabalar , Esnaf Kuryelik düşünüyorum. A2 ehliyet aldım. Motor piyasası ve motor hakkında bilgim alt seviyede. Kurye motoru tavsiyesi verebilir misiniz 60 -80 civarı. Biraz araştırdığım kadarıyla , Honda pcx şuan için en ideal ve sağlam kuryeliğe gidebilecek bir motor ama sıfırı 150 civarı. Honda dio'lar performans konusunda yokuş çıkmada vs problem yaşandığını gördüm. 60-80.000 arası ufaktan başlayıp büyütmeyi düşünüyorum.

Merhabalar , Esnaf Kuryelik düşünüyorum. A2 ehliyet aldım. Motor piyasası ve motor hakkında bilgim alt seviyede. Kurye motoru tavsiyesi verebilir misiniz 60 -80 civarı. Biraz araştırdığım kadarıyla , Honda pcx şuan için en ideal ve sağlam kuryeliğe gidebilecek bir motor ama sıfırı 150 civarı. Honda dio'lar performans konusunda yokuş çıkmada vs problem yaşandığını gördüm. 60-80.000 arası ufaktan başlayıp büyütmeyi düşünüyorum.

Jupiter ve Dio alırdım bu bütçeyle başlıycak olsam.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
dio kullanıyorum keşke honda spacy alsaydım diyorum o fiyat farkı sadece amortisörlere bile değer..

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Dio ya 9600 km bindim şahsi olarak ve şu an 6500 km de pcx im var. Emin olun Dio pcx den daha sorunsuz. Kesinlikle tavsiye ederim o paralara dio yu .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar