FullSentetik kullanıcısının son içeriği

1. FullSentetik

CBR250r vuruntu

Bir gece biraz sıkıştırma sonucu motor bi anda vuruntulu çalışıp çok titreşim yapmaya başladı kenara çektim ara gazı verip sesi dinledim devir 4 5 lere geldiğinde "Taaaak" diye bi ses geliyor vuruntu şeklinde. Rolantide titreşim çok fazla vuruntulu. servise gidicem ama başına gelen bilgisi olan...
  2. FullSentetik

CBR250R Kitlendi

Neyden olduğunu hiç bilmiyorum ama uzun süre çok nadir dün gece de baya bi tekleme yaptıktan sonra,ben işin ciddiyetine varıp kontağa elimi attığımda sağlam bi tekleme yaptı sağa çektim boşa alıp mars yaptım çalıştı. Normal bir şekilde devam etti. Egzozu hafif kapatıp motorun sesini dinlemek...
  3. FullSentetik

Bursa Honda servisi

Duran Kardeşler servisinde ki yaşadığım ilgisizlikden bahsedicem bu servis hicbisekilde kullanıcıyı dinlemiyor tamam benden para kazanmıyor ama birazcık dinlese ilgilense en azından şikayetimi anlatırken başka şeylerle ilgilenmese çok iyi olucak Bursa çevresinde olan Honda sı olan ve garantisi...
  4. FullSentetik

Cbr250r debriyaj balatası

Şuan debriyajım ara ara kaçırıyor çekiş düşük servis yağlar hariç 500TL fiyat veriyor. Çok fazla geldi fiyat dışarıda ne kadar fiyat vericeklerini bilmiyorum önerisi fikri olan abilerim kardeşlerim :)
  5. FullSentetik

Cbr250r lastik montaj demontaj

Irc lastiklerimden kurtulmak adına 15 gün önce michelin pilot street radial set aldım fakat montaj demontaj fiyatı servisten aldığım fiyat 100tl biraz fazla geldi balans olayını biliyorum ama başka bir önerisi olan varmıdır tecrübeli abilerimden tavsiye istiyorumm :)
  6. FullSentetik

Sorun mu var?

140km civarı hızlarda motosikletim debriyaj tokatlama gibi 2 3 bazen 4 saniye de bir tokatlama yapıyor gibi tepki veriyor 2 kişi hafif yokuşta ama devirli ve yüksek süratte oldu ilk defa başıma geldi. Servise sorucam yine ama nelerle karşılaşacağımı bilen var mı?
  7. FullSentetik

Bi sorun mu var

Cbr250r aynı viteste ve 3 4 bin devir civarı 15 20 saniye aynı hızda gittiğim nadir olarak gaz verdiğimde ufak bi patlamayla (puf sesi) veya normal şekilde debriyaja bastığımda motor stop ediyor. Çalıştırıp devam ediyorum genelde 20 25 dakika gittikten sonra şehir içlerinde kısa dönüşlerde...
  8. FullSentetik

Ön ayak basma vidası düştü

Muaeneye gitmeden arka fren müşürünü ayarlamak için söktüğüm ön ayak basma www.motoay.com/urun/honda-cbr-on-sol-basamak-braketi-orj.html parçanın şaseye bağlı olan vidası düştü servis var ama bilmiyorum ne fiyat çeker sadece küçük bi vida ve servis harici temin edebileceğim bi yer varmıdır...
  9. FullSentetik

Trackr motosiklet için kullanılabilir mi?

Bir süredir Trackr diye bir ürünü araştırıyorum esasında eşyaları kaybetmemek amaçlı üretilmiş bir ürün küçük bir anahtarlık boyutunda bir özelliği de mobil uygulama üzerinden ürünün bağlı veya takılı olduğu her ne ise konumunu görmemizi sağlıyor. Tanıtımlarında bisiklet için kullanılabilir...
  10. FullSentetik

Fren müşürü yok mu?

Arkadaşlar cbr250r motosikletim de arka frene bastığımda stop lambasında herhangi bir tepki yok ön frende promblem yok yanıyor ama arka frene basınca yanmıyor. Arka frende müşür yok mu yoksa bende mi problem var?

Yeni mesajlar