ftkrblt kullanıcısının son içeriği

1. ftkrblt

Verdiği sözü tutmayan bir motovlog kanalının incelemesine nasıl güvenilir

Dün motovlog kanalı olan ve yaşına duruşuna güven duyduğumuz bir arkadaş; facebook sayfasında paylaştığı bir fotoğraftaki motosikletin marka modelini bilen ilk 100 kişiye 2 kişilik fuar bileti verileceğini söylemişti,ancak bugün açıkladığı sonuca göre maalesef sözünü tutmamış ve doğru cevap...
  2. ftkrblt

Tnt600 bilgilendirme(benelli)

Herkese hayırlı günler;arkadaşlar kısaca benelli tnt600 modeli hakkında bilgilendirme yapmak istiyorum,motor 4 silindir ayrıca sonradan egsoz satın almayı gerektirmeyen,çok güzel sesi olan ve nisbeten malzeme kalitesi düzgün eski İtalyan yeni Çinli,TNT kısaltmasının aslı da şöyle izah...
  3. ftkrblt

Komple motor yaptırma(rektefiye) sebepleri ve alabileceğimiz önlemler

Değerli forum üyesi arkadaşlarım son zamanlarda çok fazla karşılaştığım için motorlarda yatak sarması,kol çıkarması sonucu motorun yürümez hale gelmesiyle rektefiye hakkında bişeyler paylaşmak istedim,umarım yardımcı olur ve yazdıklarımdan farklı şeyler eklemek isteyen arkadaşlarımızdan da yeni...
  4. ftkrblt

Kampanyali Benelli Tnt600

Arkadaşlar İzmir Benelli bayinde kampanyali kalan son 6 Tnt600 den biri bana nasip oldu.4 silindire geçmeyi düşünen varsa Benelli tnt600ler 34000 lira dan nakit 30000 bine düştü.250-500 cc çift silindir makinalar 23-33 bin arasında.Son kalan 2 adet tnt600 var bilginize.
  5. ftkrblt

İnegöl-Bozüyük Yolunda,fiorinonun arkasında taşınan mavi Bursa plakalı r25 sahibi:

İnegöl-Bozüyük Yolunda,fiorinonun arkasında taşınan mavi Bursa plakalı r25 in yanından geçtik eşimle beraber siyeh pulsarla,sahibi buralarda mı acaba merak ettim selam verip geçtim ama merakta kaldım neden motosiklet nakliye halindeydi neden binip götürülmüyordu?,buralardaysa sahibi tanışmak ve...
  6. ftkrblt

Ağır karaktersizlik içerir....! cbr650f kusursuzmuş!!!!

ikinci el cbr650f ilanlarına bakarken denk geldim,34kv3639 satışta!!! bu motorun kazadan sonraki videosunun linki: http://www.dailymotion.com/video/x22pit9_cbr-650f-kaza_news https://www.youtube.com/watch?v=TnZrQRwqQr0 bu da satış ilanı...
  7. ftkrblt

Kütahya da kaza!!!

14 nisan 2015,eskişehir-kütahya karayolunda,kütahya ya 10km kala,Tuncay vatansever yönetimindeki BMW k1200s motosiklet,u dönüşü yapan bir tıra çarpmıştır ve maalesef Tuncay Vatansever ve artçısı Mehmet Ufuk BEŞE ambulansla Tuncay Vatansever'in doktor olarak görev yaptığı Evliya Çelebi Devlet...
  8. ftkrblt

FENA DÜŞTÜM,CANIM YANIYOR

BUGÜN BENİM HAFTA TATİLİMDİ KENDİMCE ARABAYI BIRAKIP GARAJDAN PULSARI ÇIKARTAYIM DEDİM,AYIPTIR SÖYLEMESİ SAÇ SAKALA KARIŞMIŞTI BENİM BERBERDE ARA SOKAKTA ARABA GİRMEZ DEDİM HEM MOTORLA RAHAT OLUR,NEYSE ARABADAN MONTUMU ALDIM MOTORU ÇIKARDIM GİYİNİP HAZIRLANANA KADAR ÇALIŞSIN ISINSIN DİYE MARŞA...
  9. ftkrblt

selamlar

selamlar ben kütahyadan fuat,kimya mühendisiyim,esnaflık yapıyorum şu anda ve nasipse kısa bi süre içerisinde bi motosiklet sahibi olmak istiyorum bakalım hayırlısı

Yeni mesajlar