Kütahya da kaza!!!

14 nisan 2015,eskişehir-kütahya karayolunda,kütahya ya 10km kala,Tuncay vatansever yönetimindeki BMW k1200s motosiklet,u dönüşü yapan bir tıra çarpmıştır ve maalesef Tuncay Vatansever ve artçısı Mehmet Ufuk BEŞE ambulansla Tuncay Vatansever'in doktor olarak görev yaptığı Evliya Çelebi Devlet Hastnesine nakledilirken artçı Mehmet Ufuk Beşe hayatını kaybetmiştir,sürücü doktor Tuncay Vatansever'in durumunun ağır olduğu söylenmekte ancak son durumu hakkında bilgiye ulaşamadım.
bu haberin linki,
http://webtv.hurriyet.com.tr/haber/...c-mumessili-oldu-doktor-agir-yaralandi_110595
ve buda Dr. Tuncay Vatansever'in Bmw k1200s model motosikleti aldıktan sonra satışa çıkardığı bi önceki motosikletinin ilanı;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...07-kutahya-temiz-ve-guvenilir-208198672/detay

Rabbim vefat eden arkadaşın ailesine sabır versin,geride kalan arkadaşımız abimiz Tuncay Vatansever umarım sağlığına kavuşur,her iki abimiz de evli ve ikişer çocukları var öğrendiğimiz kadarıyla....
lütfen gözümüzü dört açalım ve olabildiğince dikkatli sürelim,iyi günler

o yol çevre yolu ve o yolda hız normal,normal olmayan tek şey çevre yolunda gelen motoru hiçe sayıp u dönüşü yapan tır....

valla trafikte en nefret ettiğim araçlar tırlar kamyonlar doblolar beton mikserleri hiç bi kurala uymuyolar

Ilaç mumessili ve doktor aynı motorda.

Ölene allahtan rahmet, yaralı doktora da acil şifalar diliyorum.

o yol çevre yolu ve o yolda hız normal,normal olmayan tek şey çevre yolunda gelen motoru hiçe sayıp u dönüşü yapan tır....

Kavsak diyor gormediniz heralde bu ne hiz, araclar tabiiki donecekler U donusu yapacaklar. Yolda giderken gozlem yapmak nerde?. Tir bu oyle onune birden cikmaz 200-300 metreden gorursun. Hiz kesmek nerde ? Roket gibi girmisler hamle bile yapamamislar.

Olenlere Allah rahmet eylesin , Doktorda iyilesir insallah.

Allah rahmet eglesin Ruhu Sad mekani cennet olur inşallah ... Rabbim geride kalanlara sabir versin.

defalarca izledim sanırım motosikleti kullanan arkadaşın dikkati başka yerde veya kafası dalgınmış en ufak bi refleks yok,ki nerden baksan 80 metre civarı mesafe var ayrıca o tırı görüp donebileceğini hesaba katmalıydı,Ölen arkadaşa allah rahmet eylesin yaralıyada Allahım sevdiklerini bağışlasın.her kötü olaydan ders çıkarmak gerek ..

ölene allah rahmet eylesin, yaralıyada allah şifa versin. yuvarlanan kask da çok trajik geldi bana.

Allah rahmet eylesin, sürat var evet, şans da olmayınca denk gelmiş. Motorda psikopat olmamız lazım, herşeyin en kötüsünü düşünmek ve buna hazırlıklı olmak lazım. Ama her zaman da becerilemiyor işte.

Bende izledim motor hizli baya hizini bi kenara koyalim.motor kameraya girmeden tir donusu yarilamis gibi gorunuyor. O mesafede durabilmesi gerekirdi. Ama dalginligina gelmis herhalde allah rahmet eylesin.:(

MT07 ivme ve torkunu bildiğim için refleks bile yapamamış olmalarını anlayabiliyorum...Ulusdan emaneten aldığım bir MT07 de Beşiktaşa doğru inerken bi ara Balmumcu da 160-170 hızlara saniyeler içinde çıktım ve kendim bile korktum ulan ne zaman çıktım bu hıza dedim...karşıdan biri geçiyor olsa kesin kaza olacaktı mesela..bazen kontrol sizde değil de motor da sanki...

Allah rahmet eylesin diğer arkadaşada acil şifalar dilerim....

Bence hızları gayet normal, tünel görüşüne girmiş olabilirler. Tır orda bi yere girecekse görevlilerin yola çıkıp trafiği düzenlemeleri gerekirdi, tır şoförü de görmemiş olabilir insan gözü araç arıyor karşıdan gelen ince motor görüşünden kaçmış olabilir.

Kim haklı kim haksız durumunu geçmiş kaza benim burdan Allahtan rahmet ve kalanlara şifa dilemenin dışında yeni başlayan arkadaşlara önerebileceğim tek şey kasklarının kilidini kapatmadan yola çıkmamaları. Kazada kafadan çıkan bir kask var demek ki kilitlenmemişti. Ben kaldırıma çıktığımda kaskım kafamdan fırlamıştı o an motor ayakta ben ayakta ama kask 2 metre ötedeydi, o gün anlamıştım bu meretin kilitlenmezse hiçbir işe yaramadığını.

O kavşakta trafik ışıklarıyla kontrol yapılmakta.(nereden mi biliyorum. çünkü kendim de kütahya da ikamet ediyorum) Tırın döndüğü sırada arkada görüldüğü üzere tırın geldiği yönden de araçlar geliyor yani ışıklar tır için yeşil doktorumuz için kırmızı yanmakta. Yani doktorumuz kırmızı ışıkta geçmiş. Buna göre tır sürücüsünün bence hatası yok. Tır da zor manevra bir araçtır ve doğal olarak u dönüşü yapması uzun sürer.Doktor arkadaşımızın ışıkları görerek yavaşlaması ve kırmızı yandığı için durması gerekirdi. Ya dikkati dağınıktı ışığı ve tırı farketmedi ya da çok hızlı ışıklara yaklaştığı için duramadı. Allah doktorumuza acil şifalar versin.

O kavşakta trafik ışıklarıyla kontrol yapılmakta.(nereden mi biliyorum. çünkü kendim de kütahya da ikamet ediyorum) Tırın döndüğü sırada arkada görüldüğü üzere tırın geldiği yönden de araçlar geliyor yani ışıklar tır için yeşil doktorumuz için kırmızı yanmakta. Yani doktorumuz kırmızı ışıkta geçmiş. Buna göre tır sürücüsünün bence hatası yok. Tır da zor manevra bir araçtır ve doğal olarak u dönüşü yapması uzun sürer.Doktor arkadaşımızın ışıkları görerek yavaşlaması ve kırmızı yandığı için durması gerekirdi. Ya dikkati dağınıktı ışığı ve tırı farketmedi ya da çok hızlı ışıklara yaklaştığı için duramadı. Allah doktorumuza acil şifalar versin.

hiç frene basılmamış gibi geldi bana sanki dediğin gibi kırmızıda geçeyim diye iyice yardırmış mı acaba

valla trafikte en nefret ettiğim araçlar tırlar kamyonlar doblolar beton mikserleri hiç bi kurala uymuyolar

Uymuyor"LAR" diye bir genelleme yapmamanızı öneririm. Benim babam da bir tır şöförü ve bugune kadar kimseye bir yanlış hareketi olmamıştır. Abimize allah şifa versin inşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur. Vefat eden abimize allah gani gani rahmet eylesin, geride kalanlarına sabır ihsan eylesin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar