Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dostlarım bende rks r250 motor sahibiyim Çinli ve kalitesiz oldugunu biliyorum zaten ama bir soru sormak istiyorum ben yokuş aşağı inerken keyfe keder boşa atıyorum vitesi ve genel olarak debriyajıda cok kullandığım için kendimce motoru dinlendireyim diyorum ama sonrasında 1 e 2 ye atarken...
boyumdan yana sıkıntım yok az biraz sürmeyide biliyorum ama dediğim gibi ne biliyim motorun yapısından dolayı asfaltta falan saçma sapan kayarmıyım diye endişeliyim bide 125 cc nakedlarda gözüme hoş gelmiyor işte biraz yapılı biriyim scoteer da büyük olmassa recep ivedik gibi olurum diye...
Cross motor almak istiyorum daha doğrusu zorunlu gibiyim yani hem sıfır istiyorum hem vitesli racing ve nakedlarda pahalı yakışıklıda olsun istiyorum işte fakir aklı neyse blackwolf 250 modelini şehir içinde kullansam sorun yaşarmıyım İstanbul işe gelip gitmeye ve öyle turlama amaçlı bilgi...