Cross motor

Cross motor almak istiyorum daha doğrusu zorunlu gibiyim yani hem sıfır istiyorum hem vitesli racing ve nakedlarda pahalı yakışıklıda olsun istiyorum işte fakir aklı neyse blackwolf 250 modelini şehir içinde kullansam sorun yaşarmıyım İstanbul işe gelip gitmeye ve öyle turlama amaçlı bilgi aktarabilirmisiniz

Motosikleti
Hero X Pulse 200
Blackwolf yakısıklı ama çok güvenilir bir motor degil, yuki victor 250 veya ikinci el x pulse öneririm

Blacwolf çok yakışıklı bir motor zamanında bende almayı düşünmüştüm fakat piyasa ve kalite karşısına XPulse edeceğini düşünmüyorum.
Sıfır Blackwolf parasına temiz XPulse bulabilirsiniz

Piyasadan ziyade benim sorunum şehir içinde sorun olurmu tekerlekleri ilk fırsatta değiştiririm tabi hız tutkunu biride değilim

Cross motor almak istiyorum daha doğrusu zorunlu gibiyim yani hem sıfır istiyorum hem vitesli racing ve nakedlarda pahalı yakışıklıda olsun istiyorum işte fakir aklı neyse blackwolf 250 modelini şehir içinde kullansam sorun yaşarmıyım İstanbul işe gelip gitmeye ve öyle turlama amaçlı bilgi aktarabilirmisiniz
Cross almanızın tek sebebi ucuz olması ise, şehirde kullanacaksanız bence almayın. O bütçede 125cc Naked motor bana daha mantıklı geliyor.

Motosikleti
Cf Cl-x 250 / Tvs Jupiter125
Boyun kısa ise dur kalklı sıkışık trafikte keşke scooter alsaydım diyebilirsin. Blackwolf sele yüksekliği 91cm.

boyumdan yana sıkıntım yok az biraz sürmeyide biliyorum ama dediğim gibi ne biliyim motorun yapısından dolayı asfaltta falan saçma sapan kayarmıyım diye endişeliyim bide 125 cc nakedlarda gözüme hoş gelmiyor işte biraz yapılı biriyim scoteer da büyük olmassa recep ivedik gibi olurum diye korkuyorum :DD

Hero xpulse al geç..

Motosikleti
Honda CRF250L
Bütçenizi yazmamışsiniz ama Çin ile uğrasana kadar.
2013 crf250 L
Yada
Xpulse 200

Crf evladiyelik bir motor, km sine takılmayın, parçasıda bol

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar