frando kullanıcısının son içeriği

1. F

Senetle Motor Almak ?

Arkadaşlar merhabalar senetle motor almayı düşünüyorum lakin aklımda birkaç soru işareti var. İnternette araştırdım az da olsa "aldım bi sorun yaşamadım, sadece fiyat farkı oluyor o da benim için sorun olmadı" diyenler var, "tek senet değil de her ay düzenli senet verirlerse fiyat farkını dert...
  2. F

Başlangıç için Scooter

Merhaba a1 ehliyeti alacağım ve okula gitmek,arada istanbul içi gezmek için bi scooter alıcam. Günlük 30-35 km yol yapıcam. Evden okula,okuldan eve gidicem,hafta sonlarıda gezerim istanbul içi. 30-40 km falan yapıcam günlük. Tipi falan çok çok önemli değil performansı,konforu önemli benim için...
  3. F

6-7 Bin tl arası Düzgün Motor Önerisi

16 yaşındayım a1 ehliyeti alacağım bi kac aya,ekipman ve 125cc motor için 7 bin tl bütçem var 1000 tlyi ekipmana 6 bin tlyi motora ayırmayı düşünüyorum. En fazla 7-8 bin bütçem var bu bütçeye temiz bulabileceğim bi motor ve güzel ekipman alabileceğim şekilde yardım edersenız sevınırım. Motor...
  4. F

A1 Ehliyet 150cc

Merhabalar öncelikle böyle bi sorduğum için affola çok düşüncesizce bi soru farkındayım ama bilgi almak istiyorum. Ben 16 yaşındayım bu yaz sınavlara girip ehliyet alıcam allahın izniyle. 2 Tane motor beğendim ikisinden birini alıcam ya APACHE 150cc alıcam yada Pulsar AS 150 cc ve A1 ehliyeti...
  5. F

Hangi 125cc'lik motor?

Merhabalar. 125cc lik bir motor alacağım. İlk defa motosiklet alacağım uygun fiyatlı,bastın mı giden (125cc olarak en iyi ne kadar gidebilirse),hem şehir içi ufak gezme-okula gitme hemde 5 ayda bir uzun yol için işimi görecek,konforlu hoş bi motosiklet arıyorum. A1 ehliyetim var tavsiyelerinizi...
  6. F

Hangi 125cc'lik motor?

Merhabalar. 125cc lik bir motor alacağım. İlk defa motosiklet alacağım uygun fiyatlı,bastın mı giden (125cc olarak en iyi ne kadar gidebilirse),hem şehir içi ufak gezme-okula gitme hemde 5 ayda bir uzun yol için işimi görecek,konforlu hoş bi motosiklet arıyorum. A1 ehliyetim var tavsiyelerinizi...
  7. F

Başlangıç İçin Msx125 mi Ybr125 mi

Merhaba hayatımda ilk defa motor alıcam ve bütçem çok yok. 3-4 en fazla 5 milyar bütçem var. 2. el veya 0 farketmez. Kullanımı rahat olan (yeni başlayan biri için )az yakan fiyat performans motoru olarak Ybr125 mi Msx125 mi? Yada başka motor önerir misiniz pahalı olmayan.
  8. F

Başlangıç İçin Msx125 mi Ybr125 mi

Merhaba hayatımda ilk defa motor alıcam ve bütçem çok yok. 3-4 en fazla 5 milyar bütçem var. 2. el veya 0 farketmez. Kullanımı rahat olan (yeni başlayan biri için )az yakan fiyat performans motoru olarak Ybr125 mi Msx125 mi? Yada başka motor önerir misiniz pahalı olmayan.
  9. F

Başlangıç İçin Hangi Motor?

A1 ehliyet alacağım, scooter alacağım ilk motor tecrübem olduğu için hayatımda motor koltuğuna oturmadım bile o derece sıfır tecrübem var. Scooter almak istiyorum o yüzden, başlarda scooter hariç cbr125 falan düşündüm ama vitesli beceremem diye düşündüm ve vazgeçtim. Şehir içinde...
  10. F

Başlangıç için Scooter mı Sport mu

Merhabalar a1 ehliyeti alacağım ve hayatımda ilk defa motora oturucam o derece bilgim yok. Başlangıç için scooter mı yoksa sport motor mu önerirsiniz ? Şuan aklımda scooter olarak suzuki address var , sport olarak honda cbr125r. Hangisi neden ve model önerisi yapar mısınız teşekkürler.

Yeni mesajlar