forumkullanicisi kullanıcısının son içeriği

1. F

Motorun Çıkartmalarını sökme

Sadece sticker çıkartarak değer kaybetmez
  2. F

Motorun Çıkartmalarını sökme

Tamamen siyah yapacağım derken boyatacak mısınız? Yoksa sadece stickerları mı sökeceksiniz?
  3. F

Lastik Ebat Büyütme

2024 model RS200'e sahibim. Lastikleri 130 100. Lastikleri Michelin Pilot Street 140 110 ile değiştirmek istiyorum. Ebat büyütmenin bir zararı olur mu? Bildiğim kadarıyla UG modeliyle herhangi bir jant farkı yok ama UG modeli 140 110 kullanıyor.
  4. F

Ekipman Önerisi

Tamamdır, teşekkür ederim
  5. F

Ekipman Önerisi

M beden aldım şimdi, onu deniyorum. İlk seferde takmaya çalışırken aşırı zorlandığı ve kafamı ezerek geçtiği için tam takmamıştım içinde sıkışmayalım diye :D Yine biraz zorluyor ama tam olarak dediğiniz şekilde oturuyor kafama. Bu kafama zor girip çıkması ne kadar sürer? Bir de yanak pedlerinin...
  6. F

Ekipman Önerisi

Merhaba, kafam kasktan bağımsız çok fazla dönmüyor. Dediğim gibi balaklava taktığımda zaten tamamen kafama yapışıyor gibi kask, sağa sola aşağı yukarı yaparsam derimi çekiştiriyor
  7. F

Ekipman Önerisi

Merhaba, geçen ay ilk motoruma kavuştum. 2. el bir RS200 satın aldım ve şimdi ekipman araştırıyorum. Ekipman için sizden öneri istiyorum. Kask hariç, AGV K1S aldım geçen hafta. Ek olarak AGV K1S kullanmış kişilere kask konusunda da bir sorum var. Kafa ölçüm (Kaşlarımın 1 cm üzerinden) 57-57.5...

Yeni mesajlar