forester kullanıcısının son içeriği

1. forester

satılık ybr 125

merhaba arkadaslar askere gideceğimden dolayı ybr 125 imi satıyorum. 2007 model 9300 km de. çok temiz, kazasız, hasarsız alındıgı günden itibaren kapalı garajda muhafaza edildi. daha cok uzun yolda kullanıldı. 2600 ytl 1 ay sonra askere gideceğimdem alan kişinin hemen üstüne alması gerekiyor...
  2. forester

inönü-seyitgazi-kırka-büyükyayla-afyon

herkese merhaba. işyerimin mesai saatlerinin değişken olmasından dolayı son zamanlarda hiç gezi yapamamıştım. 1 ay sonra askere gideceğimden işten ayrıldım. ve bu da deli gibi gezmek anlamına geliyor. bos oldugum ilk haftasonunu değerlendirdim ve cumartesi ve pazar günleri 2 aynı yöne gezi...
  3. forester

Emerson, 'Yaşam Gerçeği'ni Anlatıyor...

"Çocuklar, 'Büyük bir çocuk olunca ben, şunları, şunları, şunları yapacağım...' derler. Sonra büyük çocuk olduklarında, 'Büyüyüp, adam olduğumda...' diyerek başlarlar ilerde yapacaklarını sıralamaya... Büyüyüp, adam olduklarında, bu kez 'Hele bir evleneyim...' derler ve yaşamlarında yapmak...
  4. forester

kütahya gezisi

merhaba arkadaslar malum dün pazardı yani gezi günü aramıza yeni katılan nu866 (murat) arkadasım ile bulusma saatinde kanal 26 binasının önündeydik. bir müddet agc pozizyonunda bekledikten sonra kimsenin gelmeyeceğine kanaat getirdik vee vurduk motorları Kütahya'ya.. 200 km yol yaptık. güzel ve...
  5. forester

yolların efendileri - bölüm 1 - yol kardeşliği

merhaba arkadaslar daha önceden yapmıs oldugum 850 km lik zonguldak gezisini hatırlayanlarınız vardır. bu sefer kapsamı biraz daha arttırdım ve toplamda 1400 km lik izmir-kusadası gezisi yaptım. ama bu sefer yanlız değildim. yanımda kadim yol arkadasım gökhan (bedrun) vardı. şimdi geziden...
  6. forester

ilginç ölüm nedenleri

İlginç Ölüm Nedenleri... ABD'de büyük bir bölümünü internet abonelerinin oluşturduğu ve kendilerine "Darwin Ödülleri Jürisi" adını veren bir topluluk, dünyadaki "ilginç ölüm nedenleri"ni araştırdı ve bunları önemlerine göre sıraladı. İşte listenin üst sıralarında yer alan "ilginç ölüm...
  7. forester

çıkmaz sokak

8. forester

made in çin malı (komik yaa)

fotoğraf: forester
  9. forester

ybr 125 ile 850 km.....

merhaba arkadaslar. perşembe günü başlayıp bugun biten eskişehir-zonguldak gezimden dönmüş bulunmaktayım. toplam 850 km yol 5 il ve onlarca ilçe... yol arkadaşım ybr bana hiç sorun cıkarmadı artık iyice gözüme girdi.. aslında ben tamamen farkılı bi güzergah çizmiştim kendime Mengen'e ugramak...
  10. forester

bir çocugun dilinden...

Merhaba anne, Yine ben geldim. Merak etme okuldan çıktımda geldim. Annelerde babalar gibi merak eder mi bilmiyorum ama Ali "Okula gitmezsem annem çok kızar, merak eder" demişti de Onun için söylüyorum. Geçen hafta öğretmen, Sağ elimde sarımsak, sol elimde soğan dedirte dedirte Öğretti...
  11. forester

keyifli ve ıslak bir pazarrr

merhaba arkadaslar malum bugün pazar yani herşeyin bir kenara atılıp motosikletlerin ön plana çıktığı gün. yani gezii. önce gökhanın evine gittim biraz oturup düşündükten sonra uçurtma senliğine gittik. orada cüneyt abi, önder ve erha arkadaslarla tanıstım. sizinle tanısmak güzeldi arkadaslar...
  12. forester

Atatürk'ün göremediği bayram: 19 Mayıs

Haziran 1935 tarihinde kabul edilen 2739 sayılı yasa ile ulusal bayramlar ve genel tatiller belirlenmişti. Bunlar arasında, Mustafa Kemal’in Samsun’a ayak bastığı, 19 Mayıs günü yoktu. Çünkü, 1938 Haziranı’na değin, 19 Mayıs yalnızca Samsun’da, Gazi’nin Samsun’a gelişinden ötürü, yerel anlamda...
  13. forester

19 Mayıs 1919, Bandırma Vapuru, Atatürk ve silah arkadasları anısına....

Gemi 1878 yılında İngiltere' nin Glasgow kentinde (İskoçya bağımsızlığını ilan ettikten sonra bu bölge İskoçya sınırları içersine girmiştir) Mac. Intyre Paisley - Huston and Cardett tezgahlarında gemi tezgahlarında 21 sıra numarası ile 279 grostonluk yolcu ve yük vapuru olarak inşa edilmiştir...
  14. forester

eskişehir ve çevre gezileri bölüm 1

eskişehir'den hareket ettik mesudiye, mahmudiye,çifteler,yazılıkaya,seyitgazi ve nihayetinde eskişehir olmak üzere 150 km ye yakın yol yaptık. güzel bir gezi oldu ve paylasmak istedim gerçi fazla bi katılım saglayamadık ama olsun. daha geziler olacak ve eminim katılımlar da her gecen gün...