kütahya gezisi

merhaba arkadaslar
malum dün pazardı yani gezi günü aramıza yeni katılan nu866 (murat) arkadasım ile bulusma saatinde kanal 26 binasının önündeydik. bir müddet agc pozizyonunda bekledikten sonra kimsenin gelmeyeceğine kanaat getirdik vee vurduk motorları Kütahya'ya..
200 km yol yaptık. güzel ve eğlenceli oldu. resimlerden de anlasılacagı gibi telsiz tertibatımız vardı. motorlarla seyir halindeyken telsizle haberrleştik.
işte fotolar...

geziniz kadar fotolarda güzel telsiz irtibatı var demişsin ne tür telsiz kullandınız?

kütahyaya bir kere gitmiştim hatırlattığın için ve fotolar için teşekkürler...

güzel gezi olmuş. Vazo, ulu camii, hisar derken epey gezmişsiniz. Keşke karavandan gözleme de yeseydiniz. Anılarım depreşti resimleri görünceç Ne nargile içerdik o hisarda. hey gidi günler hey

kardeş süpersiniz
resimleriniz şahane olmuş belediyenin resmi sitesinde bile güncel kütahya resimleri yok
1998-200 de öğrenciydim germiyan kampüsünde sayende o yıllara ait nostalji havasına büründük

Engin abimmm döktürmüşünüz gene walla.Murat'tı dimi o abimin adı onada burdan selamlar olsun Elinize,emeğinize,tekerinize sağlık abicim:rendeer:

geziniz kadar fotolarda güzel telsiz irtibatı var demişsin ne tür telsiz kullandınız?

3 km menzilli kişisel el telsizi
işimizi fazlasıyla gördü.

güzel gezi olmuş. Vazo, ulu camii, hisar derken epey gezmişsiniz. Keşke karavandan gözleme de yeseydiniz. Anılarım depreşti resimleri görünceç Ne nargile içerdik o hisarda. hey gidi günler hey

o dediklerini ramazan dolayısıyla yapamadık..
ama bir dahaki sefere inşallah..

Son düzenleme:

VIC

güzel eğlenmişsiniz anlaşılan. pazar günü ben de eskişehir yolundaydım, göl kenarına gittim, yollar kalabalıktı, motorcularla doluydu. :)
bir daha gelecek olursanız bu taraflara önceden haber verin, beraber gezeriz, ağırlarım kütahya'da. :))

Bir kütahyali Almanci ve motosiklet tutkunu olarak...

Gurbetten memlekti görmek daha güzel oluyo.
Selamlar.:bounce:

Son düzenleme:
dostlar elinize saglık süper resimler ama tanıtım yazılarını unutmuşsunuz galiba kazasız sürüşler.

süpeeeeer gezi tebrikler kütahya ya gitmiş kadar oldum ayrıca bu tepedeki yuvarlak kubbeler nedir açıklarsan sevinirim bana çok ilginç geldi

Son düzenleme:
Güzel gezi olmuş.Paylaşım için teşekkürler.Haber verseydiniz Kütahya MT den arkadaşlar size eşlik edebilirdik...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
geziniz çok güzel geçmiş reimlerde süper.emekleriniz için çok teşekkürler.bende kısa turdayım şuan istanbuldan çıktım 2 gün ankarada kaldım.şimdide eskişehirdeyim azsonra valkan ile buluşçaz,gece konaklarım burda.yarın kütahya üzeri gediz uşak izmire doğru yol alırım.

geziniz çok güzel geçmiş reimlerde süper.emekleriniz için çok teşekkürler.bende kısa turdayım şuan istanbuldan çıktım 2 gün ankarada kaldım.şimdide eskişehirdeyim azsonra valkan ile buluşçaz,gece konaklarım burda.yarın kütahya üzeri gediz uşak izmire doğru yol alırım.

ümmet abi 100.000 km yi devirdin mi :silent: merak ettim de..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
iki motorda 115000 km mondıalle 71000 km şimdiki motoran ile 43600 km oldu.

abi 115.000 km olan motosiklet inin durmu nasıl peki konu dışı oluyo biraz ama mağdur gör..:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar