flagellium0 kullanıcısının son içeriği

1. F

Z300 mü dominar 400 mü mantıklı ?

Çoğunlukla şehir içi kullanıyorum ayda bir kere burdur Eskişehir arası yol yapıyorum. Ns200 kullanıyorum. Bu iki model arasında kaldım bütçem 180 bin. Başka önerileriniz varsa sizlerden de bilgi almak isterim. Sizce hangi motor daha mantıklı olur.
  2. F

250cc racing önerisi!

merhaba iyi forumlar. şuanda aktif olarak ns200 kullanıyorum. bir üst seviyeye geçmek istiyorum. bütçem pulsarımı sattığımda maksimum 160 bin olacak şekilde sizlerden racing motosiklet önerisi bekliyorum. aklımdaki modeller 250sr, rks r250, cbr250r,r25 bunların arasında sorun çıkartmayan...
  3. F

SIFIR KM CF MOTO - SIFIR KM BAJAJ ?

Merhaba sr250 ve rs200 arasında kaldım. sıfır km olarak ikisinden birini alacağım. hangisi daha mantıklı ?
  4. F

rks debriyaj tası sesi.

merhaba rks titanic 150s motosikletimin ısındıktan sonra vitesteyken debriyajı sıktığımda cızırtı ve çıs çıs çıs benzeri bir ses geliyor. boştayken yapmıyor sadece vitesteyken debriyaj sıktığımda yapıyor. ustam debriyaj tasından geliyor dedi ama debriyaj balatasından şüpheleniyorum. yaşayan veya...
  5. F

düşük bütçeli uzun yol yapabilecek motosikletler.

sym wolf 250 tvs apache rtr 200 lifan kpr200 zontes s250 benelli bn251 bu araçlar arasında git gel yaşıyorum bütçem 60-70 bin bandında. bütçeme göre maksimum 20 bin kmde motosiklet arıyorum. herhangi bir arıza durumunda verebileceğim bir param olmayacak. bu fiyat bandında üstte yazan hangi...
  6. F

TVS APACHE RTR 200 VS BENELLI BN251

merhaba iki motosikleti de araştırıyorum. ikisinden birini almak konusunda kararsızım. tasarımları ve donanımları benim için ideal seviyede malzeme kaliteleri de ortalama üstünde görünüyor. bilgisi olan arkadaşlar aralarından hangisini tavsiye eder nedenleriyle açıklayabilir mi ?
  7. F

Rev matching zararlı mıdır ?

merhabalar yeni bir motosiklet aldım. rev matching yapıp vites düşüyorum. acemi değilim vurdurma ya da silkeleme yapmadan tam ayarında yapıyorum. lakin vites geçişleri biraz sertleşmiş ve tam oturmuyormuş gibi hissetmeye başladım. bir problem oluşturur mu ?
  8. F

40-45 bandına artçılı kullanılabilecek mantıklı motorlar.

cc fark etmez artçılı rahat bir şekilde kullanabileceğim naked ya da commuter araç önerebilir misiniz. motor bloğu nispeten kaliteli ve dayanıklı olsun yeterli.
  9. F

HERO HUNK 200R

Arkadaşlar hero hunk 200R modelini satın alacağım çok içime siniyor. İkinci elde pek göremedim bilgisi olan tavsiye ediyor musunuz ? ve ekstra satmayı düşünen arkadaşlar konu altına yazabilir.
  10. F

FALCON YENİ MODELLERİ ?

Cruiser naked ve racing olmak üzere 3 yeni model tanıttılar. Neler düşünüyorsunuz ? Uygun fiyatlı olursa alınabilir mi ?
  11. F

60 BİN TL MOTOSİKLET ÖNERİLERİ.

Merhaba 60 bin bandına fiyat performans anlamında önerebileceğiniz motorları bekliyorum. Daha öncesinde bir kaç konu açmıştım benzer başlıklarla fakat bir türlü para ayarlayamamıştım. Aklımda olan araçlar tvs apache rtr200 fiyat açısından makul ama bilgim yok araç hakkında bir diğeri ise pulsar...
  12. F

Enjeksiyonlu Motosiklet Performans Arttırılabilir mi ?

mondial vulture 125cc 10.7 hp motosikletim var. artçılı kullanımda az da olsa performans yetersizliği hissediyorum. daha önceden motosiklet önerisi hakkında konular açmıştım lakin maddiyat problemli olduğu için motosikletimi değiştiremedim. motorum enjeksiyonlu her şeyiyle tamamen fabrikasyon...
  13. F

A2 uyumlu motosiklet.

A2 ehliyet ile kullanabilecek motosiklet önerilerinizi bekliyorum. Önceliklerim performans dayanıklılık ve yedek parça sorunu olmaması.Bütçe maksimum 65k.
  14. F

RODAJ HAKKINDA BİLGİ BİRİKİMİ.

arkadaşlar merhaba bu konunun altına hem benim için hem de benim gibi yeterli bilgiye sahip olmayan arkadaşlar için rodaj ve yeni motosiklet hakkında bilgi verebilir misiniz ? ikinci el 2022 model 1.500 km'de mondial vulture marka motosiklet satın aldım. daha önce uzun süreli motosiklet tecrübem...
  15. F

UYGUN FİYATLI MOTOSİKLET ÖNERİSİ LAZIM.

Merhaba bütçem en fazla 35 bin TL cc sınırım yok marka takıntım yok. kolay kolay arıza açmayan günlük 20 30 km yolu sorunsuz gidebilecek tipi şekli ortalama olan motosiklet önerilerine ihtiyacım var. tarz ve sınıf fark etmez commuter da olur cruiser da olur her türlü önerebilirsiniz bütçem max...

Yeni mesajlar