arkadaşlar 30 bin tl'ye mondial vulture 125i aldım 1500 km'de şuanlık memnunum herhangi bir problemini görmedim yanıtlar için hepinize teşekkür ederim. A2 ehliyet almak istiyorum B ehliyetim var bildiğim kadarıyla sıfırdan eğitim görmek yerine sadece direksiyon eğitimi alıyoruz. kaç bin ücret çıkıyor bileniniz var mı ?
Öncelikle hayırlı olsun.
Sürüc kurslarının bazıları motosileti pek önemsemiyor, uyduruktan bir eğitim verip sizi sınava sokuyor, sen kendin öğren gel hallederiz diyorlar, onlardan uzak durun.
Yaşınız 24'den büyükse almışken direkt A alın bir daha ehliyet yükseltme ile uğraşmamış olursunuz.
Sürücü kursunu iyi araştırın, düzgün eğitim veren yer bulun, özellikle motosiklet konusunda uzman olan yer seçmeye bakın.
2017'de ben ehliyetimi alırken araştırıp bulmuştum Kadıköy'de, her haftasonu Beylikdüzünden metrobüsle kadıköye gitmiştim kurs için. 4 haftasonu çeşitli boylarda motosikletle eğitim alıp sınava yine kursun motoru ile girmiştim. Kadıköy gelişim sürücü kursunu tavsiye ederim. Bunun gibi başkaları da vardır belki ama benim bilip tecrübe ettiğim kurs bu.