Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu videomda size internet üzerinden almış olduğum GoPro ve bütün aksiyon kameralarında kullanabileceğiniz aksesuar setinin kutu açılımını ve tanıtımını yaptım.Umarım yardımcı olmuşumdur.
https://www.youtube.com/watch?v=QkwlSh-nc_A
Bütçe nedeniyle biraz eski motorlara bakmaya başladım kafamda 3 model var
sizce bu motorlardan birisini alsam sıkıntı yaratır mı bana ?
Ve bu yaşda motor alırken nelere dikkat etmem gerekiyor ? Kilometrenin fazla olması sorun yaratır mı ?
- Bmw F650 GS
- Transalp
- Aprilia Pegaso 650
Su geçirmez kabı delmeden, evde bulunan parçalarla mikrofon takılabilir bir kask bağlama yöntemi keşfettim ve bunu sizlerle paylaşmak istedim.
Keyifli seyirler :)
Kanala abone olursanız ve paylaşırsanız sevinirim
Arkadaşlar merhaba,
Uzun zamandır kafamda böyle bir kanal yapmak vardı ve bir ay önce başladım.
Kanal hakkında bilgi vermem gerekirse pek konuşmalı bir vlog yapmayı düşünmüyorum daha çok yol+müzik ve trafikde başıma gelen olayları kısa videolar halinde yayınlamayı düşünüyorum.
3-4 gün içinde...
Mikrofon işini çözemediğim için 1 saatlik yol boyunca boşuna konuşmuşum :) rüzgarın gürültüsünden hiç bir şey anlaşımadığı için bu video da müzikli oldu.
En kısa sürede mikrofon ve kamera açı işlerini halledip vlog olarak devam edeceğim.
Videonun devamına müzik koymak zorunda kaldım.
Kamera rüzgarı çok almış hiç birşey duyulmuyor, yakın bir zaman da mikrofon almam gerekiyor ki düzenli videolar gönderebileyim.
Müzik : Kavinsky - Nightcall
Sj4000 almıştım fakat isteklerimi karşılamadığı için sony'e yöneldim ve memnun kaldım.
Yakın zamanda da Motovlog çekmeye başlayacağım, kanala abone olursanız sevinirim.
Selamlar,
Uzun süredir Motovlog çekmek istiyordum,bugün ekipmanları tamamlayıp test çekimlerine başladım.Devamını getiririm diye umuyorum ilk videoyu editler,editlemez burada paylaşacağım.