From Antalya with love

Selamlar,

Uzun süredir Motovlog çekmek istiyordum,bugün ekipmanları tamamlayıp test çekimlerine başladım.Devamını getiririm diye umuyorum ilk videoyu editler,editlemez burada paylaşacağım.

Antalya'da motovlog bak bu güzel olur.. Ne zamandır düşünüyodum Antalya'da motovlog yapan yok diye.. Bekliyorum hocam.. İnşallah güzel şeyler çıkar ortaya.. :cat:

Eyvallah hocam, hem gündüz hem gece çektim birşeyler ama pek konuşamadım ilk olduğu içindir saçmaladım :)
Yine de bazı kısımlarını editleyip paylaşmayı düşünüyorum.

bende uzun zamandir dusunup icraata dokemeyenlerdenim. yolun acik olsun. insallah guzel biseyler cikar

Hadi hocam birde afilli bir isim ile piyasaya girdin mi tamamdır.. Bekliyoruz.. :mrgreen:

Köpeklere Fısıldayan Adam misali.. :mrgreen: Bekliyoruz hocam bakalım.. Konuyu birde sohbet kısmına aç istersen.. Daha fazla ilgi olacağını düşünüyorum.. :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:06 ----------

https://www.youtube.com/channel/UCUE0MgjrVo1Q5v4gRz_j8zw

Hocam mobil kullanıcıyım ve link verirken aşağıdaki kutuyu işaretleyin direk url'ye çevrilsin.. Uğraşıyorum 2 saattir linki alıcam diye telefondan.. :pr: :mrgreen:

Antalya da motovlog iyi oldu bu yollarda karsilasiriz umarim hocam belkim bizde ünlü oluruz :D

Hayırlı olsun valla guzel olur umarım. Bana ekipmanla ilgili biraz bilgi verebilirmisin paslaşırız Goruntuleri.

Teşekkürler arkadaşlar, bu akşam Sony Action Cam - Gece çekimi test videosu paylaşacağım.

Hocam ne oldu bu video.. Beklemedeyiz hala.. Birde kanalın adını youtube'a yazınca çıkmıyor.. Daha çok "Köpeklere Fısıldayan Adam" videoları çıkıyor.. Kanalın ismini istersen değiştir kolay bulunabilen birşeyler olabilir.. Karışıyor bulamıyor youtube araması.. Bilgin olsun sadece bir öneri hocam.. :)

Hocam ne oldu bu video.. Beklemedeyiz hala.. Birde kanalın adını youtube'a yazınca çıkmıyor.. Daha çok "Köpeklere Fısıldayan Adam" videoları çıkıyor.. Kanalın ismini istersen değiştir kolay bulunabilen birşeyler olabilir.. Karışıyor bulamıyor youtube araması.. Bilgin olsun sadece bir öneri hocam.. :)

Kanala herhangi bir etiket ve video eklenmediği için gözükmez hocam o yüzden bulamamışsındır.

http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-videolari/146395-sony-action-cam-as30v-gece-surusu.html#post3614857

Kanala herhangi bir etiket ve video eklenmediği için gözükmez hocam o yüzden bulamamışsındır.

http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-videolari/146395-sony-action-cam-as30v-gece-surusu.html#post3614857

Anladım hocam tekrar denicem.. Birde link verirken url'ye çevirirsen iyi olur..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar