Filojiston kullanıcısının son içeriği

1. F

Yaptığım 3 kazayı ders almanız için anlatıyorum.

Merhaba motosiklet.net forum üyeleri, abilerim ve ablalarım. Ben Bursa'da yaşayan 20 yaşında bir kardeşinizim. Motosikletle genç yaşta tanıştım ve sürekli ekipmanla kullandım. Hiçbir zaman hız yapmadım, makas atmadım. Trafikte araçların arasından geçemiyorum daha önceden izlediğim kazalar...
  2. F

Cross motor almayı düşünüyorum, sizce mantıklı mı?

İyi forumlar abiler/ablalar. 3 Yıldır motosiklet kullanıyorum. İlk motorum Yamaha R25'di ve pek memnun kalmadım. Motor kalite ve performans olarak çok güzel evet ama yarış motoru diye tabir ettiğimiz tarz pek bana uygun değilmiş, 1 yıllık kullanımım sonucunda bu kanıya vardım. O zamanlar pek...
  3. F

Honda PCX 125 kafayı yedi yardım edin!!!

2015 model Honda PCX sahibiyim, son 3 gündür çekmediğim kalmadı. Fakat bu çektiklerimin temeli bir ay öncesine dayanıyor. Motorumu aldığımdan beri benzinimi aynı yerden alıyorum, güvendiğimde bir yer. Bir gün o aldığım markanın olmadığı bir yerde benzinimin azaldığını farkettim ve başka bi...
  4. F

Ekipman önerir misiniz?

2000 Doğumluyum, Bu yıl A1 ehliyet alabiliyorum (Ağustos). Motor seçimimi Honda CBR 125 tarafına kullandım. Motorumun parasını ailem karşılayacak. Ekipmanları kendim alacağım. Ne almam gerekiyor tam olarak? Kask, kıyafet, eldiven dışında. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Yeni mesajlar