Cross motor almayı düşünüyorum, sizce mantıklı mı?

İyi forumlar abiler/ablalar. 3 Yıldır motosiklet kullanıyorum. İlk motorum Yamaha R25'di ve pek memnun kalmadım. Motor kalite ve performans olarak çok güzel evet ama yarış motoru diye tabir ettiğimiz tarz pek bana uygun değilmiş, 1 yıllık kullanımım sonucunda bu kanıya vardım. O zamanlar pek tecrübe edinemedim, okulum evime yakın olduğu için ve pek sosyal birisi olmadığım için çok aktif kullanamadım ve trafik tecrübem çok azdı. O motoru satım Honda PCX125 aldım ve çok memnun kaldım, taki ilk kışıma kadar. Evim biraz ormanda kaldığı için (gerçektende ormanda, dağda bir yerde) yollar kötüydü ve haliyle frenlerde kötü olunca 1 tanesi biraz büyük çaplı olmakla birlikte 3 kaza yaptım ve üçüde evime 100 metre kala olan kazalardı. Bu yaza doğru bu motoru da satıp Yamaha WR125 almayı düşünüyorum. Genellikle şehir içi kullanacağım. Küçüklüğümden beri dağ bisikleti sürüyorum ve bir aralar bu işi profesyonelliğe taşımıştım, doğduğumdan beri doğayla iç içe olduğum içinde arada sırada motoru alıp dağa taşa çıkmayı düşünüyorum. Oturduğum bölgeye off-road yapmaya gelen çok fazla insan var her hafta sonu görüyorum.

Özet geçmek gerekirse:
Cross motor almayı düşünüyorum, şehir içi kullanacağım fakat arada sırada off-road yapmayı düşünüyorum. Sizce mantıklı bir seçim olur mu? Yamaha WR125 dışında önerdiğiniz 125cc plaka-ruhsat alabileceğim cross motor var mı? Bakımlarında çok sıkıntı çeker miyim?

Çoklu kullanım için Wr125r dışında daha iyi bir motor alamazsın çok doğru bir seçim olur

Yamaha wr125 güzel motor ama bence 250cc bir şeylere yönelin daha memnun kalırsınız. Wr250 veya crf olabilir

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/196139-araziye-sifirdan-baslamak-sorabileceginiz-her-sey.html

Bu tip bir motoru tercih etmeli misin? Hangi marka model motoru neden tercih etmelisin ? Bu tip motosikletler için hangi ekipmanları kullanmalısın? Detaylı bir şekilde açıklanmış, okumanı tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar