Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün aradım A2'ye 20 bin fiyat çeken var :D B sınıfım mevcut A2 de ekleteceğim bir aksilik olmazsa. Önerebileceğiniz uygun fiyatlı kurs yeri var mı? Tercihen İstanbul Anadolu ve Kocaeli civarlarında.
Bütçem kısıtlı olduğu için eski model bayide kalmış motosikletlerden Jupiter ve X-Pro modelini buldum. İkisi de zaten fiyatının üstünde motorlar. TVS bayilerde 50-55 civarlarına bulunuyor SYM de 65-70 TL. Parça sorunu ve fiyat olarak SYM'den bir tık uzak olsam da bir yandan da fena durmuyor...
125 cc kısa zaman içerisinde size yetersiz gelecektir. Bu yüzden tercih ettiğiniz gibi uygun fiyatlı ikinci elden 10-20 bin kmde grenaj hasarlı hint motorlarını 20-25 bine çok rahat bulabilirsiniz. Çin motorlarından uzak durun. Son sahibi olursunuz.
Biraz tecrübem var ama scooter tarzı...
Merhaba!
Ben Kaan, 20 yaşındayım. Aslında bir süre önce kayıt olmuştum ama tanışma konusu açamamıştım kısmet bugüneymiş. 18 yaşında ehliyetimi aldığımdan beri motosiklet kullanıyorum. Şu anda mesleğim gereği kuryelik yapıyorum ve kullandığım motorum TVS Jupiter 110. Aslında bir scooter...
Merhabalar,
Bu konu TVS Jupiter alacak ve almayı düşünen üyeler için Türkiye'deki servisinin uyanıklığından haberdar olmanız, genel bilmeniz gerekenler ve bakım hakkında bilgilenmeniz için açıldı.
Yakın zamanda TVS Jupiter aldım ve öncesinde de araştırma yaptım. Bakım hakkında klavuza bakarken...