fexaius kullanıcısının son içeriği

1. fexaius

80 cc yi 100 cc yapmak mantıklı mı ?

Bu arada kadrandaki 80 gösterse de muhtemelen 65-70 bandındasınız
  2. fexaius

TVS Jupiter 110 mu, SYM X-Pro mu Tercih Etmeliyim?

Teşekkür ederim
  3. fexaius

İstanbul Anadolu Yakası A Sınıfı İçin Ehliyet Kursu Önerisi

Bugün aradım A2'ye 20 bin fiyat çeken var :D B sınıfım mevcut A2 de ekleteceğim bir aksilik olmazsa. Önerebileceğiniz uygun fiyatlı kurs yeri var mı? Tercihen İstanbul Anadolu ve Kocaeli civarlarında.
  4. fexaius

Gönlüm SYM'den yana doğrusu zaten. Cargo modelinde çanta ruhsata işli geliyor mis gibi ☺️
  5. fexaius

Kask Önerisi 2025

Ben de kask alacaktım LS2 güzelmiş teşekkür ederim
  6. fexaius

Bütçem kısıtlı olduğu için eski model bayide kalmış motosikletlerden Jupiter ve X-Pro modelini buldum. İkisi de zaten fiyatının üstünde motorlar. TVS bayilerde 50-55 civarlarına bulunuyor SYM de 65-70 TL. Parça sorunu ve fiyat olarak SYM'den bir tık uzak olsam da bir yandan da fena durmuyor...
  7. fexaius

Fiyat performans 125 cc scooter tavsiyeleri 2025

125 cc kısa zaman içerisinde size yetersiz gelecektir. Bu yüzden tercih ettiğiniz gibi uygun fiyatlı ikinci elden 10-20 bin kmde grenaj hasarlı hint motorlarını 20-25 bine çok rahat bulabilirsiniz. Çin motorlarından uzak durun. Son sahibi olursunuz. Biraz tecrübem var ama scooter tarzı...
  8. fexaius

Herkese Merhaba MT Ailesi! 👋

Merhaba! Ben Kaan, 20 yaşındayım. Aslında bir süre önce kayıt olmuştum ama tanışma konusu açamamıştım kısmet bugüneymiş. 18 yaşında ehliyetimi aldığımdan beri motosiklet kullanıyorum. Şu anda mesleğim gereği kuryelik yapıyorum ve kullandığım motorum TVS Jupiter 110. Aslında bir scooter...
  9. fexaius

TVS TVS Jupiter Alacaklara Bilgilendirme

Merhabalar, Bu konu TVS Jupiter alacak ve almayı düşünen üyeler için Türkiye'deki servisinin uyanıklığından haberdar olmanız, genel bilmeniz gerekenler ve bakım hakkında bilgilenmeniz için açıldı. Yakın zamanda TVS Jupiter aldım ve öncesinde de araştırma yaptım. Bakım hakkında klavuza bakarken...

Yeni mesajlar