FeJohn kullanıcısının son içeriği

1. F

Radyatör Fanı

Herkese merhaba. MT-03 660 kullanıcısıyım. Bugün subap ayarlarını yaparken, radyatörü söktükten sonra farketttim ki, radyatör fanı tamamen kilitlenmiş durumda. Fanı yerinden söktüm motorunun içini açtığımda alt rulmanın tamamen paslandığını ve kilitlendiğini fark ettim. Yeni bir fan almam...
  2. F

ISON Yağ Filtresi

Herkese selamlar. Hiflo Marka yağ filtresi siparişi verdim fakat ISON marka yağ filtresi yollamışlar. ISON markanın kalitesi hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yorum alabilir miyim? Geri mi yollayayım, yoksa bu marka iyi midir kullanılır mı sizce?
  3. F

Radyatör Suyu Hakkında Bir Soru

Herkese selamlar. Motul Coolant 1 Litre soğutma suyu siparişi verdim. Bugün radyatör su değişimini yapacaktım fakat kafama ufak bir soru takıldı, danışmak istedim. Paylaştığım verilere bakacak olursak anlamamız gereken şey; Rezervuar + radyatöre toplam 1 litre soğutma suyu koyulacağı mı ...
  4. F

Arıza ışığından, arıza kodunu anlama

Herkese selamlar arkadaşlar. MT03-660 sahibiyim. Makinenin ekranda verdiği arızayı, ışığı yakma sıklığına göre, okuma yöntemi olduğunu öğrendim araştırmalarıma göre. Işığı yakma hızını videoda görebilirsiniz. 1 defa uzun, 2 defa arka arkaya yakıyor. Bu doğru mudur? Cihaza bağlamadan bu şekilde...
  5. F

İntercomda Kulaklık Problemi

Herkese merhabalar. Kaskımda LEXIN B4FM, marka ve modelli intercom kullanmaktayım. Herkesin bildiği gibi yanında gelen kulaklık mikrofon seti var. Fakat kulaklıklarının performansından, özellikle yüksek hızlarda hiç memnun değilim. LG'nin mikrofonlu bir kulaklığını aldım. Kaskı takınca kulak...
  6. F

Flaşör Yapımı

Herkese selamlar. Yamaha MT-03 660cc motosiklet kullanıcısıyım. Makineyi aldığım kişi arka sinyalleri LED ile değiştirmiş. Bu sebepten flaşör zamanlaması kısaldığı için sinyaller hızlı yanıp sönüyordu. Ve muayeneden de hafif kusurlu olarak geçmişti. Bir alışveriş sitesinde gezerken kayar...