Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba, motorunuz hayırlı olsun. İlk zamanlar çevremde motorcu yoktu, ben de ne yapacağımı düşünüyordum. Haritalardan yüksek puanlı yerleri bulup gitmeye başladım. Hatta bahane olsun diye "havaalanı hâlâ burada mı" diye bakmaya gittiğim bile oldu. Şehrinizdeki motor gruplarına katılabilir ya da...
Yakın zamanda kaskıma kamera taktım. Montaj aparatları mikrofon kablosu derken çok uğraştırdı ama bence değdi. Şarjı olmasa bile çıkartmıyorum. Kesinlikle diğer sürücülerin sivillerin ve memurların davranışı olumlu yönde değişiyor.
Merhaba. Basınç birimini doğru seçtiğinizden emin misiniz? Bendeki şarjlı pompada 'Bar, Psi, Kpa, Kgf/cm²' cinsinden seçimler yapabiliyorum. İlk kurcalarken fark etmiştim.
Ayrıca sayın Espressonun dediği gibi otomobil bisiklet top gibi ayrıca modlar oluyor.
Merhaba
Yeni konu açmadan burada danışmak istedim.
DJI Osmo Action 4 kullanmaya başladım. Yanına tavsiyelere uyarak Samsung EO-IC100 Type-C kablolu kulaklığı aldım.
Ancak şöyle bir sorunla karşılaştım:
Video kaydının ilk 10 saniyesine kadar ses gayet net ve yüksek geliyor. Fakat 10. saniyeden...
Hocam selamlar motorunuz hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim. Forumda topcase-canta için şöyle bir yazı okumuştum. Notere gittiğinizde danışır mısınız?
Merhaba. Scooter kullanıcısıyım kuyruk kısmında çantam var. Yakın zamanda bireysel kullanıcılarla ilgili yazı hazırlayıp cimere göndermiştim. Gelen cevabı aşağıya bırakıyorum.
sayılı CİMER başvurunuz incelenmiştir.
2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu’nun “Araçlar üzerindeki değişiklikleri...