Fatihbey55 kullanıcısının son içeriği

1. F

Paket servis çantası kullanan var mı ?

Merhaba arkadaşlar motorum CB 125 F arkasın da topcase vardır ben + olarak SCOTTY yapmak için paket servis çantası almam gerekiyor bardak tutuculu v.s önerebileceğiniz yerler yahut çantalar var mı ? İstanbul anadolu bölgesinden...
  2. F

Telefon tutacağı sağlam mı ?

Ben 'CB 125 F' motor aldım, kuryelik yapma hedefim olduğu için ; aynaya takılan telefon tutacaklarından almayı hedefliyorum. Lakin, bir çekingenlik duyuyorum. Otobana v.s çıktıgım'da kopma, düşme gibi şeyler olur mu ? Kullanan var mı ?
  3. F

Takas ederler mi ?

Elimde 23 şubat ta aldığım cb 125 f var 270 km de lakin honda pcx 125 lik 0 ile takas yapmak istesem yapan çıkar mı ?
  4. F

Debriyaj ayarlananin bir sınırı var mı ?

Merhaba ben motoru alalı 1 hafta oldu ki sanırsam debriyaj teli gevsedi motor kalkislarin da zorlanmaya başladım giderken vites atma olayında zor oluyordu bende buna dayanarak elimin sertliği ayarında göre debriyajı sıktım zira kendi başıma ilk defa böyle birşey yaptım yanlış birşey yapmış...
  5. F

Rüzgar sıkıntı çıkarır mı ?

Selamın aleyküm arkadaşlar şimdi ben motor çantamın üstüne belirli saat ler de Glovo çantası koyup çalışmak istiyorum ama rüzgar konusunda tereddütlerim var Motor böyle çanta ise şöyle ; Fikirleriniz neler sizce rüzgar bana sıkıntı yaratır mı ? Çantanın üstüne üst taşıma aparatı takmayı...
  6. F

Tank slapper başınıza geldimi ?

Bu tank slapper sadece yüksek cc li motorlar da mı olur yoksa 125 cc de bile oluşabilcek bir şey mi ? birde tek sebebi gidonu sımsıkı sıkmak mı ?
  7. F

Neden sertleşmiş olabilir ?

Selamın aleyküm arkadaşlar ben motoru yeni aldım ilk aldığım da vites pedalı rahattı vites rahat atıyordu lakin 4/5 gün sonra sertleşti yoğun yağmurlardan dolayı zincir yağmı istiyor neden olmuş olabilir ?
  8. F

Rodajın doğrusu nedir ?

Selamın aleyküm arkadaşlar şimdi insanlar hep rodaj için farklı şeyler söylemiş şu deviri şu hızı geçmeyin gibisin den ama kullanım kitapçığın da farklı şeyler yazıyor servis bile 1000km de getirin derken kitapçık ta 500km ye kadar rodaj devam eder diyor bu nasıl iş düzgün bir açıklama yapıcak...
  9. F

Köprüden nasıl geçilir ? Tehlike arz eder mi ?

Selamın aleyküm arkadaşlar ben bu konuya dair internetten v.s video izlememe rağmen tatmin olamadım 13 yaşından beridir motor kullanıyorum 17 yaşımda ehliyetimi aldım ve 17 yaşından beridir 20 yaşına kadar kuryelik yaptım scooter ile askere gidip geldim kendime CB 125 F modelin de ki honda...
  10. F

Nasıl bir kask ?

Selamın aleyküm arkadaşlar bugün yeni motorumu teslim aldım ve yanında Premier Touran kaskı aldım 1.150 tl verdim normalde 2 bin tl civarı imiş indirim de aldım başak bir siteden link buldum kaskın ve buraya bırakıyorum... https://www.rapi.com.tr/urun/premier-touran-px-kapali-kask Sizce nasıl...
  11. F

1000TL bütçe ile en iyi kask nedir ?

Selamın aleyküm arkadaşlar bugün cb 125 f motorumu aldım teslim işi evrak işleri yarına kaldığı için henüz teslim alamadım velakin benim 1000tl bütçem var ufak rakam olarak oynayabilir 100-200 tl ama fazlası olamaz buna nazaran beni koruyabilcek iyi bir kask istiyorum bana öneride bulunabilir...
  12. F

Son sorumu sorup yarın motorumu alacagım...

Arkadaşlar şimdi honda ataşehir de cbf 125 f 9500 tl ama honda doğu batı da motor 10200 2 side çıplak Maltepe de az aksesuarlı 11369 tl neden ataşehirdeki böyle düşük ordan almayı düşünüyorum ama düşünce içerisindeyim
  13. F

Hiç köprüden geçtiniz mi ?

Ben 13 yaşından beridir motor kullanıyorum lakin hala köprüden hiç geçmedim ve ben cb 125 f motoru almayı planlıyorum hem gezmelik hem iş için ama hala tereddüt ediyorum köprüden geçmek nasıl bir his zorlayıcı tarafları v.s neler ?
  14. F

Zincir bakımını nasıl yapıyorsunuz ?

Ben dün altın elbiseli adam izledim mekanı cennet toprağı bol olsun … orada sprey kullanıyordu ve motordan çıkan yagı motora sürüyordu tekrardan bugün bunu bir motorcuya sordum motordan çıkan yag motor zincirine sürülür mü diye bana sürülmez pis eski yag dedi sonra bugün farklı bir video izledim...
  15. F

Seçim yapmam için yardımcı olur musunuz ?

Ben şimdi cb 125 f almak için karar verdim 0 alicam ama arkadaşlar aklıma girdi o parayla onu alacağına 2.el pcx 125 al daha mantıklı dediler sizce hangisi daha mantıklı ?

Yeni mesajlar