Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar
Şuanda bu mesajı size sol elimle yazıyorum çünkü geçirdiğim kaza neticesinde sağ elim alçıda sol kaburgamda ise kırık mevcut.
Pazar gecesi işyerinden eve dönerken e5 te sağ şeritte yaklaşık 80km ile ilerliyordum. Maltepe yakınlarında orta şeritte seyreden bir araç aniden...
Merhaba arkadaşlar motorda yeni sayılırım 2013 mayıs ayından bugüne beri motosiklet kullanıyorum. Sorum başlıkta açık bir şekilde belli aslında. Şöyleki kawasaki ninja 250r motosikletimin orjinal egzozunu akrapovic egzoz ile değiştirmek istiyorum. Ancak bununla ilgili herhangi bir video veya...
Merhaba arkadaşlar. Bugün girdiğim direksiyon sınavı ile ilgili izlenimlerimi paylaşmak istedim. Yeni sisteme geçildiği söylendi ve buna bağlı olarak yapılan değişiklikler ve bunu ilk test edenlerden olarak şunları söyleyebilirim :
Öncelikle 14 adet kukanın içerisinden slalom yaparak...
Merhaba ilk motorum olan piaggio fly 100 ile motosiklet dünyasına adım atmış bulunmaktayım. Ay sonunda (29 Haziran 2013) direksiyon sınavım var. Benim gibi sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar..