fatboyyy kullanıcısının son içeriği

1. fatboyyy

2016 Model 2017 Trafiğe Çıkışlı Yol Arkadaşım Satılıktır - Suzuki GW 250 Inazuma

Merhaba motosiklet severler, 39000 KM'de muayenesi yapılmış. Lastik, akü, zincir dişlisi yeni değişmiş. bakımları yetkili serviste yapılan yol arkadaşım satılıktır. 2016 model - 2017 trafiğe çıkışlıdır. Ayna yükseltmeleri vardır. Sarı site ilanı mevcuttur ancak forumdan geliyorum derseniz...
  2. fatboyyy

2016 Model Suzuki Inazuma 38000 KM'de

Merhabalar, İlgilenenler için link aşağıdadır. Temiz ve bütün değişenlerini yenidir. Detaylar ilanda da mevcut. Eskiden yazdığım yazılardan da motorun temizliğine ve bakımına ne kadar önem verdiğim anlaşılabilir. Alacak arkadaşa hayırlı olsun...
  3. fatboyyy

Egzozdaki garip yaratık

Arkadaşlar merhaba, Egzozda sabah böyle bir şeyle karşılaştım. Islak mendille temizlemeye çalıştım ama başarılı olamadım, bir öneriniz ya da konuyla ilgili önceden başına gelen birileri var mıdır? Not: Lekenin ne olduğu konusunda hiç bir fikrim yok :) [/url][/IMG]
  4. fatboyyy

Zincir Dişlisi Temizliği Hakkında

Merhabalar, Malum kış ayı içerisinde yoldaki kirler pisler motoru biraz mahvetti. Her tarafı temizlendi ancak zircir dişlisini temizleyemedim. WD-40 deterjan, balata spreyi de kullandım bir işe yaramadı. Öneriniz var mıdır acep? :cherry: Görüntüleri de bu şekilde artık en son söküp limona...
  5. fatboyyy

Zincir - Dişli Temizliği

Herkese merhaba, Motoru yağmurda kullan(a)mayanlardanım bende. Ancak bu ara sabahları çıktığımda yollarda çiğ yağışından kalma ıslaklık olabiliyor ve bunlarda motoru yağmurda sürmüş gibi pisletebiliyor. Yine böyle bir durumda zincir dişlim fotoğraftaki gibi oldu. Zincir gazyağıyla eski haline...
  6. fatboyyy

Motosiklet Alarmları Hakkında

Motosikletli dostlar selam, Malum hırsızlar hepimizin ortak düşmanı ve biricik motosikletlerimizde bizim için çok kıymetli. Konuya gelirsek; motosikletin kilitlerine ek olarak alarm takmayı düşünüyorum ancak gerek motosikletlere ... kadar akü koydukları için aküye bağlanan alarmlar çok cazip...
  7. fatboyyy

2015 Model Kanuni GT170 - Ledli ve Rosso II'li

Merhaba arkadaşlar, Öncelikle ilan linki: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kanuni-rosso-ii-li-ilk-sahibinden-satilik-kanuni-464611329/detay/ CC büyütmek için mevcut motorumu satılığa çıkarttım. İlanda resim ve iletişim bilgilerim de mevcuttur. Belli başlı özellikleri...
  8. fatboyyy

Zenon Far tavsiye öneri

Selamlar arkadaşlar, Bende pek çok kişi gibi motosikletimin gece far gücünden mennun değilim. Bunu değiştiren arkadaşlar var mı aranızda, ne taktınız zenon şart değil, bildiğiniz daha verimli bir ışık kaynağı varsa o da kabulüm. Sonuçta amaç önümü görebilmek. Esas sorum ise motosikletim küçük...
  9. fatboyyy

İstanbul'da Gazyağı

Önceden önerilmiş benzikliklerde kalmamış hiç hatta artık oralarda satılmıyormuş bile. İstanbul'da satın aldığınız bildiğiniz bir yer var mı ve fiyatınıda söylerseniz mennun olurum.
  10. fatboyyy

Branda Kalıplama

Selamlar a dostlar. Malum kış yaklaşıyor bende yağmurlu karlı günler için bir tane branda edindim. Ufacık paketin içinden kocaman branda çıktı. Tekrardan sıkıştırıp koydum ama pek mennun olmadım. Bunu kalıplamanın bir yolu yöntemi var mıdır yoksa sizde pata küte giriyor musunuz benim gibi? :)...
  11. fatboyyy

Ah Şu Virajlar Yok mu..

Herkeslere merhaba. Bende motosiklet üzerinde ilk nişanımı almış bulunmaktayım. Dizde ufak çaplı bir morluk dışında maddi olarak hasar var o kadar onlarında detaylarına şimdi iniyorum :) Dün İstanbul'dan İzmir'e gitmek için Yenikapı - Mudanya vapuruna bindik ve vapurda Ali adında çok sevgili...
  12. fatboyyy

Garaj Parkları

Hayırlı akşamlar ey dostlar. Bizim apartmanın arka bahçesi var ve cadde tarafından tam bir araba genişliğinde bir girişi var. Bahçeye yaklaştıkça giriş daraldığı için arabalar giremiyor. Anca benim motorum ve çocukların bisikletleri girebiliyor :D Neyse durumu kısaca özetledim. Sanırım ev...
  13. fatboyyy

Zincir bakımı hakkında ufak bir şey

Merhabalar herkese bu ara çok soru soruyorum kusura bakmayın deyip derdime geçiyorum :) Sabah motosikletin zinciri gazyağı ile temizleyip sonra sprey olan yağlardan sıktım. Hatta forumda anlatan biri vardı cantlara yağın gelmemesine kadar sağolsun baya bir yardımıda oldu :) Şimd sorum şu daha...
  14. fatboyyy

1000 KM bakım

Cümleten hayırlı gece/günler :) Motosikletin 1000 km bakımı yaklaşıyor(960 km oldu tepesinde). Bu bakımlar ne kadar ortalama ne kadar sürüyo neler yapılıyo bilgisi olan tecrübeleriniz? İstanbul'da aletlerim olmadığı için kendi yağımı götürüp koydurmayı düşünüyorum. Sorun olmaz herhalde, usta...
  15. fatboyyy

Bisan Servis // Usta Önerisi

Hayırlı günler a dostlar. Motosikletimin 1000 km bakımı yaklaşıyor ve İstanbul'da bildiğim pek usta ya da Bisan servisi yok. Bileniniz, duyanınız, tavsiye edebileceğiniz varsa dinlemelerdeyim :)

Yeni mesajlar