Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Merhaba,
Pcx 150 kullanıcısyım. Dün Halkalı Gümrük yolunda aniden bastıran yağmur sonrası virajı alamayıp kaza yaptım. Olayın sıcaklığıyla ambulans ve hastahane sürecinde korkmadım değil. Çok şükür ufak tefek sıyrıklar ve bir kaç ezilmeyle atlattım.
Motoru Halkalı Atakent...
Arkadaşlar Merhaba,
Geçtiğimiz Eylül ayında aldım motorumu. Cep şubeme bakarken tesadüfen motorlu taşıtlar vergimi gördüm ve ödedim. Toplam 52 lira bunun 1.5 TL olan ölümü gecikme zammı diye yazıyor.
İlk defa bir aracım olduğu için acemiyim bu vergi konularında. Araştırmalarıma göre ödediğim...
Arkadaşlar selam,
Kızıltoprak etrafındaki bütün bayileri dolaştım nerdeyse. Hiçbirinde Pcx 125 yada 150 yok. Kitlendim o modele başka modelde aklımda yok açıkçası. Ne zaman geleceği konusunda da bilgi veremiyorlar.
Pcx dışında önerebileceğiniz model var mı ? Yoksa az daha bekleyip ille de pcx...
Arkadaşlar Merhaba,
Şimdi kurstan mesaj geldi. Bakanlık işlemlerinin yetişmemesi nedeniyle bakanlık tarafından iptal edilmiştir diye.
Yine ertelendi motor sevdamız
Arkadaşlar Merhaba,
Geçen hafta girdiğim sınavda malesef başarısız oldum ve ehliyet alamadım. Acaba diyorum kiralık motosiklet bulup 1-2 gün sürüp öğrensem mi ?
Ehliyeti olmayan birine motor da kiralamazlar diye düşünüyorum ama başka da bir ihtimal gelmiyor aklıma.
Arkadaşlar Merhaba,
İnşallah 11-12 gün sonra sınava gireceğim. Kadıköy Salı Pazar'ında.
Hayatımda ilk defa geçen hafta motora bindim ve doğal olarak stop ettirip durdum. İster istemez çok heyecanlıyım. Bu hafta sonu da eğitime gireceğim. İnşallah yapabilirim.
Kağıthane bölgesinde komisyon...