Kaza Sonrası Yapılacaklar

Arkadaşlar Merhaba,

Pcx 150 kullanıcısyım. Dün Halkalı Gümrük yolunda aniden bastıran yağmur sonrası virajı alamayıp kaza yaptım. Olayın sıcaklığıyla ambulans ve hastahane sürecinde korkmadım değil. Çok şükür ufak tefek sıyrıklar ve bir kaç ezilmeyle atlattım.

Motoru Halkalı Atakent civarında oturan arkadaşımın eve çekmişler. Motorun anahtar sokulan yerdeki parça komple dağıldı. Ayna koptu. Ayrıca motorun sağ tarafta ufak tefek hasarlar var. Motor çalışıyor. Kendim Anadolu Yakası'nda ikamet ediyorum. Biraz toparlanıp motoru almak istiyorum.

Sizce ne yapmalıyım ? Halkalı Basın Ekspres yolunda Honda Anes Motor en yakın yetkili servis ama çok kötü yorumlar okudum ve çekiniyorum açıkçası. Tecrübeli arkadaşlar yol gösterirse minnettar olacağım.

Allah hepinizi kazadan, beladan korusun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:01 ----------

Şirinevler Otosever Honda hakkında bilgisi olan var mı ? Cevizli Konşuk Motor'u kullanıyorum normalde ama mesafe çok fazla, çekici filan ayarlamam gerekir ki o da nasıl olur hiç bilmiyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:25 ----------

Arkadaşlar akıl verebilecek kimse yok mu ?

Durumun acil bir durum oldugu için, motorun calisir durumda ise en yakin servise gitmende fayda var.. Anes buyuk bir honda servisi pcx hani cok deisik harleyin bilmem ne modeli ozelligi olan bir motor degil, bildigimiz pcx komplex bisi deil, bence cekici vs ugrasma anese gotur ve durumun ne oldugunu ne fiyat tahmini verilcegini ogren ona gore bir yol ciz derim...

Motor çalışıyorsa gidişinde sorun yoksa çekiciye ne gerek var bin motora güzel güzel git

Dostum çok sağol.

Kaportada hasar çokmuş. İlk gün inceleyemedim. Anes'e götüreceğima rtık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar