faruk05 kullanıcısının son içeriği

1. F

Banka aracılığıyla satım ?

Arkadaşlar ziraat bankasının bir uygulaması çıkmış satıcı ve alıcı bankaya miktarı girip, plakayı girip işlemi gerçekleştiriyorlar. Noterden hemen sonra ziraat alıcının hesabından çekip satıcının hesabına parayı yatırıyor. Bana gayet mantıklı geldi sizce böyle bir şeye gerek var mı ? ''Güvenli...
  2. F

R25 çözülemeyen ısınma sorunu ?

Arkadaşlar sorunu ilk baştan başlangıcından itibaren anlatmak istiyorum : Her şey r25'in radyatör hortumu için yamaha'nın motosikletleri geri çağırmasıyla başladı. Servise gittiğimde ellerinde çok motosiklet olduğunu 2 gün sonra gelip motosikleti almamı söylediler bende kabul ettim. Ondan sonra...
  3. F

Dayak yemiş gibi oluyorum ?

Arkadaşlar r25 alalı 1 sene oldu yaklaşık ama ben her bindiğimde bıktım artık ya modunda biniyorum çünkü çok aşırı yoruluyorum sanki bir ton dayak yemiş gibi oluyorum.Kucuk çocuk gelse beni pataklar o derece kolumu kaldıracak mecalim kalmıyor.Dogru oturuş pozisyonunda oturuyorum ama neden böyle...
  4. F

xmax 250 mi r25 mi ?

Merhaba arkadaşlar bu ikisi arasından hangisini almalıyım gönlüm , gençlik ruhum r25 diyor , mantığım xmax 250 diyor. Artıları ve eksileri nelerdir cevaplarsanız sevinirim.
  5. F

Yeni cbr250r ne zaman çıkar ?

Çift silindirli comfort sport sport+ fonksiyonları falan varmış ne zaman çıkar acaba yamaha düşünüyordum ama vazgeçtim almak için sabırsızlanıyorum ?
  6. F

YZF-R25 İle başlamak istiyorum ?

Arkadaşlar bundan 3 sene önce araba ehliyetimin yanına motor ehliyeti eklemek istedim ama fren yaparken hafifçe yere düşmüştüm.Ondan sonra vazgeçmiştim şimdi yine heveslendim.Bİliyorum bu soruyu çok sormuş olanlar vardır muhtemelen bıktınız ama forum sitelerinde tam cevabıma ulaşamadım siz...
  7. F

Motorsiklet mi araba mı ?

Arkadaşlar çok kararsız kaldım motorsiklet forumu ama görüşlerinizi açıkça belirtmenizi rica ediyorum. eğer araba alırsak fiat albea motor alırsam yamaha ybr 125 ben açıkçası motor almayı istiyorum ,arabadan daha zevlidir diye (daha önce hiç kullanmadım ) ama ailem arabadan taraftar çok...
  8. F

Kayseride Yamaha Bayisi bulamadım (acil)

Arkadaşlar Yamaha YBR 125 almaya karar verdim ama koskoca kayseride yamaha bayisi bulamadım , mutlaka forumda kayserili motor severler vardır bana özel mesajla yamaha bayisinin adresini ve telefon numarası verebilecek varsa sevinirim , bayii haricinde aradaki motorculardan almak istemiyorum...
  9. F

Üçü arasında tercih yaparsanız hangisini seçersiniz ?

Bajaj discovey 125 ST YAMAHA YBR 125 Mondial 180 Z-ONE S Arkadaşlar üçünden birini almış olsanız hangisini alırsınız . Ben motordan anlamayan biri olarak mondial hızlı gidebilir ama titrer kalite farkı olur ,Bajaj adında meymenet yok tipi iyi değil diyorum benim gönlüm yamahadan yana ama...
  10. F

Yamaha YBR 125 almalımıyım

Arkadaşlar bir kaç gün içinde ilk motorumu alacağım İnşAllah ama kafamı karıştıran sorular var ben hiç motor kullanmadım bazıları tekerleği çok kötü yağmurda kayar falan yazmış açıkçası almaktan korktum , ve başlangıç motoru olmaya ideal bir motormu , ayrıca ilçeden şehire bununla gitmeyi...