fark05 kullanıcısının son içeriği

1. F

Böyle bir şey ne yapmalıyım ?

Arkadaşlar bazılarınıza saçma gelebilir ama öyle..Kız arkadaşım motora binince motosikleti istop ettiriyorum, hiç yapmadığım hataları yapıyorum, nerdeyse ters şeride bile gireceğim heyecanımdan niye böyle oluyor ama ciddi cevaplarsanız sevinirim İlişkim yeni olduğu için herhalde hata yapıp...
  2. F

Yeni başladım kazaya ramak kala, ne yapmalıydım ?

Bu konuda tecrübelerinize ihtiyacım var tecrübem çok az olduğu için ne yapılması gerektiğini merak ediyorum yanlışlarımı bulmam lazım.Başımdan geçen olay : Akşam saatleri trafiğin yoğun olduğu bir saatte sağdan gidiyordum.Birden dörtlüleri yakmış sağda duran arabayı dördüm sol şeritten devam...
  3. F

Motosiklet fiyatları dahada yükselir mi tahminler ?

Mesela ocak ayında r25 acaba 27 bin TL'yi bulabilir mi ? Abd vize krizi sonrası dolar yükselip gidiyor bence daha da artacak gibi siz ne dersiniz ?
  4. F

Aranıza yeni katıldım ,yeni motorum, niye böyle oluyor ?

İlk önce merhaba bu zam olayları çıkmadan önce r25'imi alıp garaja koymuştum.Önceden dedemin küçük scoterini sürerdim ve acayip keyif alırdım şimdi vitesli motosikletimi aldım kullanmaya başladım. Şöyle bir şey var ben o motosikleti köyde kullanıyordum ama şimdi okuduğum üniversitede...