fanajal kullanıcısının son içeriği

1. F

50 cc ve ucuz ama kaliteli 125 cc önerilerinizi alabilir miyim

Capichinonun 50 ligini 125 lik yapiyorlr diye biliyorum hatta direk bayiden alirken…İyi lastikle baya is gorur…
  2. F

Koruma ekipmanlari için yardima ihtiyacim var??

Selam arkadaşlar.Koruma islerinde kafam cok karisik.Koruma pantolonu almak istiyorum siparis verdim tech 90 john doe pantolon guzel full kevlar ama kesim bicim berbat iade ettim,magazaya gittim rider denim hayta modelini denedim hosuma gitti ama 33 32 beden kisa geliyor motora binince 33 34...
  3. F

Hangi Honda Scooterını almalıyım?

Ben Sh 125 aldim.Size benzer odeme kosullari ile.Sh 125 i tavsiye ederim arka abs,buyuk jant,michelin lastik(lastik deistirmekle ugrasmazsiniz),sivi sogurma bir suru ozellik var.Motor italyan uretim ve avrupada en cok satan scooter.100 km de 2,2 yakiyorum bence gayet guzel.Full face kask aliyor...
  4. F

2 Gün Önce Kaza Atlattım/ Arabaya Omzumu Çarptım/ İlk Ciddi Kaza Tecrübem

Bir tane degil ki hangi birisiyle ugrasaksin.O yuzden bosver gitsin belasini baska yerde bulsun.Bir gun Antalya dan donerken makas atan surucuye oha nabiosun diye duduk caldim adam malum seviye inip kavga edesim geldi sonra ailem var dedim gitsin basini yesin dedim.Simdi iyilide oyle yaptim...
  5. F

Scooter motor önerileriniz

Hocam selamlar.Biraz butcenizi artirabilirseniz Honda Sh 125 öneririm.Guvenlik saglamlik anlamında gerçekten baya iyi.