Scooter motor önerileriniz

Herkese iyi günler
Şu anda arora cappuccino (80cc) motorum var kullanıyorum ama yaza doğru model yükseltmek istiyorum.
Şu anda kullandığım motor normal scooterlara göre büyük o yüzden almıştım zaten.
şimdi de büyük ve geniş bi scooter almak istiyorum gönül ister ki honda,yamaha vs bi şey alıyım ama maddi durumum yetişmiyor sıfır almak istiyorum bütçem 120K
Aklımda Bu motor var önerilerinize açığım teşekkür ederim

Ben de bu aralar, Arora malibu pro modelini inceledim. Gerçekten çok güzel scooter yapmışlar. Django ya benzetmişler ama çok teknolojik ve full aksesuarlı. Bakmanı öneririm.

Hocam selamlar.Biraz butcenizi artirabilirseniz Honda Sh 125 öneririm.Guvenlik saglamlik anlamında gerçekten baya iyi.

Motosikleti
MT-09 // LTR 125
O kadar para çıkılıyorsa bence net 2.el nmax155 veya pcx alınmalı. Onun dışında çine para vermeye değmez.

Rks ltr 125 var bende. 2 sene daha kullanır sonra nmax alırım büyük ihtimalle.

Ben de bu aralar, Arora malibu pro modelini inceledim. Gerçekten çok güzel scooter yapmışlar. Django ya benzetmişler ama çok teknolojik ve full aksesuarlı. Bakmanı öneririm.

Hocam selamlar.Biraz butcenizi artirabilirseniz Honda Sh 125 öneririm.Guvenlik saglamlik anlamında gerçekten baya iyi.

O kadar para çıkılıyorsa bence net 2.el nmax155 veya pcx alınmalı. Onun dışında çine para vermeye değmez.

Rks ltr 125 var bende. 2 sene daha kullanır sonra nmax alırım büyük ihtimalle.

Bende sym jetx düşünüyorum yada 2. El 2024 pcx düşük km
önerileriniz için hepinize çok teşekkür ederim sağ olun

Motosikleti
Yamaha XSR700
2. elden nmax 155-125 veya pcx bakın bence. Km yüksek bile olsa çinlilerden daha sorunsuz kullanılır.

Arora Gemma 125 modeli varmis ona çok kaliteli diyorlar bilen varmı

kredi kartına taksitle almayı planlıyorum
Sym ye bakabilirsin tamamına taksit yapıyorlar , taksitle bile olsa liste fiyatından da bir miktar indirim yapabiliyorlar yada çanta , koruma demiri gibi aksesuarları hediye edebiliyorlar , Sym Symphony 200 veya Jet14 200 modellerini inceleyin , Abs frenli , konforu sukuterler için iyi seviyede dayanıklı üretimler , ikinci eli bir Honda Yamaha gibi değil ama uzun seneler kullanırım diyene uyar..

Sym ye bakabilirsin tamamına taksit yapıyorlar , taksitle bile olsa liste fiyatından da bir miktar indirim yapabiliyorlar yada çanta , koruma demiri gibi aksesuarları hediye edebiliyorlar , Sym Symphony 200 veya Jet14 200 modellerini inceleyin , Abs frenli , konforu sukuterler için iyi seviyede dayanıklı üretimler , ikinci eli bir Honda Yamaha gibi değil ama uzun seneler kullanırım diyene uyar..
Bu SYM 200 yazıp 160 CC olduğunu öğrenince insan hayal kırıklığı yaşıyor. Bu Tayvanlılar hep yapıyor bunu.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Aynen ticari ismi 200. Su soğutmalı 125cc kadar güç üretiyor. Ama o fiyata çinli alternatif yerine çok mantıklı. Sağlam, servisi düzgün.

Bu SYM 200 yazıp 160 CC olduğunu öğrenince insan hayal kırıklığı yaşıyor. Bu Tayvanlılar hep yapıyor bunu.
9 cc yi yemeyelim 169 cc 😅

Hepsi yapıyor bunu Honda Adv 350 de 330 cc 🤔
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynen ticari ismi 200. Su soğutmalı 125cc kadar güç üretiyor. Ama o fiyata çinli alternatif yerine çok mantıklı. Sağlam, servisi düzgün.
125 cc lerden torku çok daha iyi ve alt devirlerde geliyor , biraderde 125 lik pcx var iki kişi İstanbul Şile yolundaki rampalarda 60 a kadar düşüyorken benim Jet200 80-90 gidiyor üstelik 7000-7500 devirlerde ağır baga ile , bakınca kağıt üstünde güçleri aynı ama yola vurunca farkı anlamamak imkansız..

Son düzenleme:
Hocam sym için aroradan daha mı iyi diyorsunuz yani pek bi bilgim yok akıl almak için yazıyorum birici çin birisi tayvan sanırım

Hocam teşekkür ederim yanıtınız için pek bilgi sahibi değilim ama bana arora symden daha kaliteli geliyor
öyle değil mi ?
Sym tayvan sanırım arora çin ne yapsam bilemedim 2. el pcx bile alamıyorum acayip fiyatları var benim bütçe max 135 k taksit yapabilirim ama

Motosikleti
Africa Twin 1000 DCT / Arora Verano 50
Herkese iyi günler
Şu anda arora cappuccino (80cc) motorum var kullanıyorum ama yaza doğru model yükseltmek istiyorum.
Şu anda kullandığım motor normal scooterlara göre büyük o yüzden almıştım zaten.
şimdi de büyük ve geniş bi scooter almak istiyorum gönül ister ki honda,yamaha vs bi şey alıyım ama maddi durumum yetişmiyor sıfır almak istiyorum bütçem 120K
Aklımda Bu motor var önerilerinize açığım teşekkür ederim
ben maxt kullandım gayette güzel motordu memnundum sıkıntı yaşamadım ivmelenmesi gerçekten tatmin ediciydi top speed düşük kalıyor onun harici sıkıntısı yoktur. Herkes kolay olan cevabı vermeyi bilir japondan şaşma çine bulaşma falan ama sizin yaptığınız gibi kredi kartıyla almak için makul bi motor.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Sym ile aroranın yakından uzaktan alakası yok. Sym daha iyi tabii ki
Hocam sym için aroradan daha mı iyi diyorsunuz yani pek bi bilgim yok akıl almak için yazıyorum birici çin birisi tayvan sanırım

Hocam teşekkür ederim yanıtınız için pek bilgi sahibi değilim ama bana arora symden daha kaliteli geliyor
öyle değil mi ?
Sym tayvan sanırım arora çin ne yapsam bilemedim 2. el pcx bile alamıyorum acayip fiyatları var benim bütçe max 135 k taksit yapabilirim ama

Motosikleti
K 1600 GTL
130 bin e suzuki avenis veriyorlar değerlendir bence...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar