fafarslan kullanıcısının son içeriği

1. F

Rota ve uzun yol için tavsiye.

Arkadaşlar haftaya nasip olursa şu rotada bir gezi planlıyorum. Kamp da kuracağım. Kampta tecrübem çok olmadığı için kampinglerde çadır kurmayı planlıyorum. Rota , uzun yol veya kampla ilgili her türlü görüş ve önerilerinizi bekliyorum. Herkese teşekkürler...
  2. F

Hostel

Arkadaşlar bu ayın sonunda ekipman yedek parça vs almak için İstanbul'a gideceğim. Malum memlekette bulamadığım ve ekonomik olması için İstanbul'dan alacağım bu yüzden kalacak yer otel vs araştırırken hostellerin en uygun oldugunu gördüm. Daha önce kalan olduysa yorumlarını alabilir miyim...
  3. F

Kıyafet ekipman yardım

S.a. arkadaşlar. Pantolon,bot, yan heybe çanta, ön cam siperlik vs alacağım. Memlekette bulma şansım sıfır. İnternetten mi almalıyım İstanbul'a mi gitmeliyim? Sivas'tan İstanbul'a gidiş geliş minimum masrafım 250 TL olacak. Bot: yds 7.2, pantolon: tech90 nemrut düşünüyorum heybe çanta da çok...
  4. F

Rockwell bot

Rockwell luck air yazlık bot nasıldır arkadaşlar? Bütçe kısıtlı malum yaz gelmeden eksikleri gidermek istiyorum. Uygun fiyata başka bot tavsiyesi de verebilirsiniz. Bir de netten nerden alınır Sivas'ta maalesef seçenek yok... Daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ben bulamadım. Şimdiden teşekkürler ...
  5. F

Sonunda kavuştum

Üç yıldır hayalini kuruyorum. Geçen yaz " bu yaz da motor hayalimi ertelemeyeceğim " diyerek sıfır aldığım xtreme max'tan sonra nihayet cruiser hayalime kavuştum. 2014 model mayıs 2015 trafiğe çıkışlı daelim daystar 250. Rabbim herkesin hayalini nasip etsin hayırlı ise... ---------- Mesajlar...
  6. F

Bismillah dedim başladım ufaktan..

Bir yıl önce aldığım max'ımla nihayet ufak çaplı da olsa bir gezi yaptım ve bu benim ilk gezi yazım olacak. Hatalarım olursa affola... 11 yıl önce görev yaptığım Sivas Kızılalan Köyü'ne uzun zamandır gitmek istiyordum. Ne de olsa ilk gözağrım... Rotayı şöyle belirledim. Ve nihayet 20 Temmuz...

Yeni mesajlar