Kıyafet ekipman yardım

S.a. arkadaşlar. Pantolon,bot, yan heybe çanta, ön cam siperlik vs alacağım. Memlekette bulma şansım sıfır. İnternetten mi almalıyım İstanbul'a mi gitmeliyim? Sivas'tan İstanbul'a gidiş geliş minimum masrafım 250 TL olacak. Bot: yds 7.2, pantolon: tech90 nemrut düşünüyorum heybe çanta da çok pahalı bisey olmayacak. Sizce ne yapmalıyım gittiğime değer mi? Fikirleriniz değerli benim icin...

Selam arkadaşım, botu denemek lazım ama pantolonu satıcı ile telefonda konışup ölçü vs tutturabilirsin sıkıntı olmaz.
Bir bot içinde istanbula gelinmez..memleketinin keyfini sür istanbula gelip kendine işkence etme. Kar yağıyor bu akşam 5 km yi 3 saatte gidiyor millet.

Selam arkadaşım, botu denemek lazım ama pantolonu satıcı ile telefonda konışup ölçü vs tutturabilirsin sıkıntı olmaz.
Bir bot içinde istanbula gelinmez..memleketinin keyfini sür istanbula gelip kendine işkence etme. Kar yağıyor bu akşam 5 km yi 3 saatte gidiyor millet.

Yarıyılda düşünüyorum o zaman hava nasıl olur bilmem tabi. Ama sadece bot için değil hem gidersem aklimda olmayan ama lazım olabilecek birçok şey alabilirim. Gitmek için bahane mi arıyorum acaba

Yarıyılda düşünüyorum o zaman hava nasıl olur bilmem tabi. Ama sadece bot için değil hem gidersem aklimda olmayan ama lazım olabilecek birçok şey alabilirim. Gitmek için bahane mi arıyorum acaba

Gitmek için , gelmek için bahane arıyorsun hocam :)
Gel madem hatta çayımızı iç ama bu havada değil :)
Biraz sabredip o sırada araştırın kafanızda yerleri belirleyin geldiğinizde aramazsınız hem.
Şuan hava şartları çok zor, Enduro'cu ben için bile :p
Mart ortalarına kadar gelmeyin keyifsiz olur derim.

Gitmek için , gelmek için bahane arıyorsun hocam :)
Gel madem hatta çayımızı iç ama bu havada değil :)
Biraz sabredip o sırada araştırın kafanızda yerleri belirleyin geldiğinizde aramazsınız hem.
Şuan hava şartları çok zor, Enduro'cu ben için bile :p
Mart ortalarına kadar gelmeyin keyifsiz olur derim.

Aslında geçen yaz geldim ama zamanım dardi hem de nerde bulabilirim bir türlü öğrenmedim. Kadıköy'de Kızıltoprak Hasanpaşa varmış galiba siz daha iyi bilirsiniz. Yarıyılda gelmezsem yaz tatiline kalır ki o da geç olur. İnternet ten alacağım galiba. Teşekkür ediyorum bu arada

Dediginiz gibi kadikoy hasanpaşa bu işin pazarı denilen yerlerden biri.
Arayıp bulamayacağınız şey nadirdir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar