Facoo kullanıcısının son içeriği

1. F

Mondial 2019 Mondial Nevada 250 - V Twin Cruiser

Genelde gv250 ile karşılaştırmalar olmuş. Bence en komiği de cruiser karakterlerinin karşılaştırılması. 250 cc motosikletten ne kadar cruiser karakteri bekliyorsunuz anlamadım.Yok şu kadar devir çevirmezmiş,yok yarış motoru gibiymiş,yok cruiser motorun gücüne bakılmazmış. Görüntüsü cruisersa...
  2. F

Önerdiğiniz gezi rotaları

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 2 aydır motosiklet kullanıyorum. Ocak sonu şubat başı gibi motosikletle yaklaşık 10 günlük bi gezi planım var. Yıllık iznim o günlere denk geliyor çünkü. Daha önce hiç uzun yola çıkmadığım gibi, rotamı belirleyemedim. Bunda o günlerde hava şartlarının nasıl olacağı...
  3. F

Kışın Bursa'da motosiklet kullanılır mı?

Merhaba arkadaşlar, ilk defa motosiklet alacağım. Malum önümüz kış. Bursa'da kışın motosiklet kullanmak çok mu zor? Kullanan arkadaşlar yorum yazarsa sevinirim. Motosiklet almayı çok istiyorum, fakat kışın kulanılmayacak gibiyse de zorlamayayım kendimi. Soğuk olması benim için çok önemli değil...
  4. F

Hyosung gv250'nin üretilmeyecek olması

Merhaba arkadaşlar, aslında bu soruyu çeşitli başlıklar altında sordum ama cevabını alamadım, başlık açma gereği hissettim. Hyosung gv250'nin yerine frenleri ABS yapıp vs gv300 yapıyor, ve Türkiye'ye gelmesi de meçhul. Bu bağlamda gv250'nin üretilmeyecek olması gv250 kullanıcıları açısından ne...
  5. F

Bursa motosiklet kiralama

Merhaba arkadaşlar, halihazırda bi motosikletim yok. Bu sebepten bazı haftasonları gezip dolaşmak için motosiklet kiralamayı düşünüyorum. İnternetten araştırdım pek bişey bulamadım. Bursa'da yaşayan arkadaşlar belki bilirler motosiklet kiralanıp kiralanmadığını. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı...
  6. F

Sizce hangisi mantıklı?

Merhaba arkadaşlar, forumu yaklaşık 8 aydır takip ediyorum. Yeni başlayan arkadaşlara yardımcı olmanız çok güzel. Ben de yeni başlayacağım motosiklet kullanmaya inş. Takıldığım nokta şu şekilde, anlatayım. Sadece motosiklet almak için ekipmanlar hariç 4500-5000 TL gibi bir bütçem var. Bu bütçeye...