Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aliexpress alışverişi açıkken millet çok güzel yuvarlak led farlar alıp ayaklarını uydurup takıyordu böyle birşeyler de araştırabilirsin
halojen devri bitti kendini önünü zor gösteriyor
km düşürme olayı hariç satış yapıldıktan sonra açılan dava dan bir halt çıkmaz
ben aracı sağlam bir şekilde teslim aldım diye imza atılıyor noter kağıdında eline alıp bir okusun isterse
zincir ayarı çok basit bir olay
orta ayak varsa orta ayağa alın eğer doğru takıldıysa somun sağ tarafta kalacak yıldız anahtarı takın somun alt öne doğru sökülecek gevşetin sonra zincir ayar civatalarını gevşetip her iki tarafı da aynı izaya alın umarım zincir ayar çizgileri vardır arka...
yerinden sökmeden kaynak yapılırsa o yakındaki kablolar tutuşabilir o yüzden sökülse iyi olur
hem o kabloların olduğu iç kısımdan da destek saç koyulur daha iyi olur
abs çalışmayan motor muayene de sıkıntı olmaz kimse ekranda olan arıza ışıklarına bakmıyor ki fren e basınca lamba yanıyor mu fren tutuyor mu ona bakıyorlar
hatta tekeri kaydır diyorlar fren yaparken abs devreye giriyor neden kaymıyor diyorlar yani çok teknik bilgi sahibi değiller yani
ben bildim bileli crf 250 de bu problem var hiç topcase takmayanın bile başına geliyor
iyi bir kaynak ustası bunu tamir eder yandan alttan destekli bir şekilde fakat o parçanın motorda sökülüp öyle ustaya götürmek gerekir
hafta sonu bolu da bir arkadaşın yayla evine gittik hava 29.5.2026 da yağmur ile güne uyandık gayet keyifli 2 gün geçirdik
her ne kadar afrika ya binsekte gs çi arkadaşlarla kampa gideriz severiz kendilerini
gri motor daha önce gürcistan da gezdiğimiz arkadaşın eski motoru sattığı arkadaşta...
benim anlamadığım o borunun ucunda neden tıpa var ? tahliye borusu ama uçu kapalı onun içince biriken yağ neden zamanla tahliye edilmesi yerine birikiyor
afrika twin de de o boru tıpalı bir şekilde var senede bir defa açar boşaltırım
size açık açık havlayarak üzerinize koşan köpek sizi korkutmak bölgesinden uzaklaştırmak için üzerinize geliyor havlayan köpek ısırmaz bu atasözü gerçekten doğru
sizi gerçekten ısırmak için gelen köpek havlamayacak size çitanın ceylanı yakalamak için nasıl sinsice yaklaşıyorsa tıpkı o şekil...
ben ybr yi 20000 km kullandım
sıfır cbf te aldım fakat küçük cc de yamaha honda dan daha sağlam motorlar yapıyor
yani yarım lt az benzin yakacak diye gidip düzgün motosikletimi değiştirmezdim
ybr öyle sadece zaman geçti diye arıza çıkartacak bir motor değil 20 sene sonra bile problemsiz...
seyir halinde düşmeler neyse de durduğum yerde düşünce kendime çok kızıyorum
afrika twin i yeni aldım dedim bu gün işe motorla gideyim neyse idari bina da kart bastım motor a bindim vites e taktım bizim müdür geldi la bu ne oğlum çok büyük vs derken hadi bi tur gezdir beni dedi aq ben hadi bin...
BENİM YAZLIK KIYAFETLERİM beyaz renk toza toprağa da giriyorum ne olursa olsun atıyorum makine ye yıkıyorum eğer sadece şehir içi veya uzun yolda kullanacaksınız kesinlikle beyaz alın
üzerine yapılan toz yıkanınca çıkıyor