Arama sonuçlarınız

1. F54

Motosiklet için far önerisi

aliexpress alışverişi açıkken millet çok güzel yuvarlak led farlar alıp ayaklarını uydurup takıyordu böyle birşeyler de araştırabilirsin halojen devri bitti kendini önünü zor gösteriyor
  2. F54

Sattığım Motor 100 Km Sonra Conta Yakmış

km düşürme olayı hariç satış yapıldıktan sonra açılan dava dan bir halt çıkmaz ben aracı sağlam bir şekilde teslim aldım diye imza atılıyor noter kağıdında eline alıp bir okusun isterse
  3. F54

Yetkili servis, özel usta, tornacı derken bir haftada motordan soğudum

zincir ayarı çok basit bir olay orta ayak varsa orta ayağa alın eğer doğru takıldıysa somun sağ tarafta kalacak yıldız anahtarı takın somun alt öne doğru sökülecek gevşetin sonra zincir ayar civatalarını gevşetip her iki tarafı da aynı izaya alın umarım zincir ayar çizgileri vardır arka...
  4. F54

Crf 250L kuyruk şasesi kırıldı

yerinden sökmeden kaynak yapılırsa o yakındaki kablolar tutuşabilir o yüzden sökülse iyi olur hem o kabloların olduğu iç kısımdan da destek saç koyulur daha iyi olur
  5. F54

R1150 R Custom Motor Hakkında

abs çalışmayan motor muayene de sıkıntı olmaz kimse ekranda olan arıza ışıklarına bakmıyor ki fren e basınca lamba yanıyor mu fren tutuyor mu ona bakıyorlar hatta tekeri kaydır diyorlar fren yaparken abs devreye giriyor neden kaymıyor diyorlar yani çok teknik bilgi sahibi değiller yani
  6. F54

Crf 250L kuyruk şasesi kırıldı

ben bildim bileli crf 250 de bu problem var hiç topcase takmayanın bile başına geliyor iyi bir kaynak ustası bunu tamir eder yandan alttan destekli bir şekilde fakat o parçanın motorda sökülüp öyle ustaya götürmek gerekir
  7. F54

Bu parçanın adı ne?

e başka 3 tane açıkta hortum var zaten aşşağıda o yüzden bunu tıkamaları bence garip
  8. F54

Honda Honda CRF 1000L Africa Twin Kullanıcıları / Bilgi Paylaşımı Başlığı

hafta sonu bolu da bir arkadaşın yayla evine gittik hava 29.5.2026 da yağmur ile güne uyandık gayet keyifli 2 gün geçirdik her ne kadar afrika ya binsekte gs çi arkadaşlarla kampa gideriz severiz kendilerini gri motor daha önce gürcistan da gezdiğimiz arkadaşın eski motoru sattığı arkadaşta...
  9. F54

Bu parçanın adı ne?

benim anlamadığım o borunun ucunda neden tıpa var ? tahliye borusu ama uçu kapalı onun içince biriken yağ neden zamanla tahliye edilmesi yerine birikiyor afrika twin de de o boru tıpalı bir şekilde var senede bir defa açar boşaltırım
  10. F54

Köyde nasıl motor sürüyorsunuz?

size açık açık havlayarak üzerinize koşan köpek sizi korkutmak bölgesinden uzaklaştırmak için üzerinize geliyor havlayan köpek ısırmaz bu atasözü gerçekten doğru sizi gerçekten ısırmak için gelen köpek havlamayacak size çitanın ceylanı yakalamak için nasıl sinsice yaklaşıyorsa tıpkı o şekil...
  11. F54

Herkese iyi bayramlar.

iyi bayramlar
  12. F54

Cezası 20 bin liraya yükseldi: Direksiyon başında cep telefonu kullanmak

para cezası bence az olmuş 50k olsa tam olurmuş yanlız sadece fiziksel değil teknik takip te yapılmalı(kamera mobesa vs den da ceza kesilmeli)
  13. F54

Cb125F in varken baska bir commuter almak ?

ben ybr yi 20000 km kullandım sıfır cbf te aldım fakat küçük cc de yamaha honda dan daha sağlam motorlar yapıyor yani yarım lt az benzin yakacak diye gidip düzgün motosikletimi değiştirmezdim ybr öyle sadece zaman geçti diye arıza çıkartacak bir motor değil 20 sene sonra bile problemsiz...
  14. F54

"... henüz düşmemiş motorcu vardır." sözü hangi durumlarda geçerli?

seyir halinde düşmeler neyse de durduğum yerde düşünce kendime çok kızıyorum afrika twin i yeni aldım dedim bu gün işe motorla gideyim neyse idari bina da kart bastım motor a bindim vites e taktım bizim müdür geldi la bu ne oğlum çok büyük vs derken hadi bi tur gezdir beni dedi aq ben hadi bin...
  15. F54

Açık renk ekipman işe yarar mı? Hangi kask ve mont tercih edilmeli?

BENİM YAZLIK KIYAFETLERİM beyaz renk toza toprağa da giriyorum ne olursa olsun atıyorum makine ye yıkıyorum eğer sadece şehir içi veya uzun yolda kullanacaksınız kesinlikle beyaz alın üzerine yapılan toz yıkanınca çıkıyor
  16. F54

Polis memuru motosikletin üzerindeki orjinal stickerları sökmesini istedi

kim ne derse desin polis memuru yanlış yapıyor abi ayna kapatmak yasak mı ? yasak sa ceza sını yazarsın gerekirsen trafikten men edersin devletin memuru kendisini verilen yetkiyi keyfiyetten vatandaşa aba altından sopa göstermek için kullanamaz bu görevi kötüye kullanmaktır benim başıma bu tarz...
  17. F54

Egzozu boyamak

görmedim işte o yüzden mantıklı değil dedim ya
  18. F54

Egzozu boyamak

kırmızı egzoz hiç görmedim hiç iyi fikir gibi de gelmedi
  19. F54

İstanbul’da Trafiğe Giren Yabancı Motorcular Aralardan Gitmedi

adamlar kurallara uyduğu için linç yemişler çanta varmış eğimtimsizler miş vs vs kimse onların kuralsızlık yaptığını farketmeyecekti ama onlar karakteri gereği doğru olanı yaptı
  20. F54

Tamirciler in elinde niye parça yok

piyasa da yetkili servis olmayan tamirci hangi motorun yedek parçasını elinde bulundursun ki belki piyasada en çok satan modelleri birbirine uyumlu sarf malzemelerini bulundurur veya belli modeller üzerine çalışıyordur onları bulundurur yetkili servislerde bile bütün motorlarının sarf malzemesi...