Arama sonuçlarınız

1. F54

İstanbulda sigorta anlaşmalı motosiklet tamircileri

motosiklet tamirleri şirketler ile anlaşma yapmaz sektör çok büyük ve karlı değil sigorta şirketleri için
  2. F54

Benzin İstasyonunda İlginç Kurallar

bu zerzevatın dediğine pek inanasım gelmiyor
  3. F54

Suzuki GSX 8R

hayırlı olsun kazasız belasız geziler diliyorum size suzuki de aynı kawasaki gibi iyi motorlar yapıyor ama satış sonrası servis işleri muadil parça yan sanayi aksesuar pek yok servisten sorunca da pahalı evet honda yamaha bmw triumph ta pahalı ama aksesuar var bayii/serviste
  4. F54

Merak edenlere 2015 Tiger 800 XRx ağır bakım

çoğu bakım onarım ile uğraşmaktan zevk alan kullanıcılardan biriyim evet parçaları pahalı sarf malzemesi pahalı işçiliği de pahalı çünkü parça kaç para'ise işçilikte ona göre belirleniyor zaten bu ülke de pahalı olmayan bir hobi yok ki seninki de masraflı ama büyük cc nispeten ucuz gibi duruyor...
  5. F54

Merak edenlere 2015 Tiger 800 XRx ağır bakım

vatandaşın 2.el temiz bakımlı aradığı motor tamda böyle oluyor bilinçli kullanıcı uzun süre bir motoru kullanıyorsa genelde böyle bakım yapar başı ağrımasın diye yollarda keyifle sürsün diye bu bakıma pahalı bulan arkadaşlara şöyle birşey söyleyeyim bir arkadaşım orta asya da bir yerde r 1200 gs...
  6. F54

sport touring tavsiyesi

az yakacak takıntısı nedir abi sende ki ? sal abi motorü biraz yaksın
  7. F54

ADV Motosiklet dediğin gagalı mı olur?

gaga eğer orj fabrika çıkışlı isa bence güzel duruyor daha önce nc vardı orj hiç garip değildi şimdi afrika twin var görüyorum bazı kullanıcılar takıyor ama at pipilikasına kelebek konmuş gibi duruyor ha keza varadero veya eski kasa v storm ve tracer 9 a takıyorlar 🤬
  8. F54

YBR 125 90 bin kmde 30 bin TLye alınır mı?

feleğin çemberinden geçmiş düzeltmek için aldığın paradan daha fazla masraf açma ihtimali var bence uzak dur
  9. F54

MotorsikletNet ADV - ST'sini Seçiyor (1000cc Altı)

sadece benim dediğimle at ömürlük ilan etme bmevecileri üstüme saldırıyor
  10. F54

2. El Motorlara Karşı Önyargı

at hırsızı tiplerden uzak durun orj değilse uzak durun aynası sökülmüşse uzak durun ben geçen sene afrika twin sattım hiç planda yokken lastikler balatalar bakımları yeni kazası belası yok ilana koymadım koysam km 65000 diye birçok alıcı burun kıvırırdı bu km için yani sadece satıcılarda değil...
  11. F54

Lastikleri değiştirmeli miyim?

hani TÜRKİYE için diyorlarya içinde yaşamamasan aslında eğlenceli ülke!! bu konuda aynı böyle benim için cahilin biri kuyuya bir taş atmış 40 akıllı 40 delil ile taşı çıkartmaya çalışıyor bu yetmiyor başka bir cahil daha geliyor oda bir avuç taş atıyor ama malesef forumda o 1 avuç taşı...
  12. F54

bakım maliyetleri 4 lt yağ (2000) hava filtresi (2200) yağ filtresi (750) arka balata (2500) ön balata 5500 zincir dişli 10000 tl gibi fiyatları var yani lastik vs zaten piyasada bir çok modeli var fiyat aralığı değişiyor başka parça gereksinimi olmuyor fiyatları da pek bilinmiyor
  13. F54

parası yettiğince az km ve modellisini alsınlar temizi bakımlısı olursa pişman etmez daha bu akşam tr de 600000 km devirmiş bir at gördüm 2016 model dct millet 60000 80000 km çok diyor bu sadece milletin takıntısı at ın böyle bir takıntısı yok bende rally kırmızı alacaktım sonra hrc aldım rengi...
  14. F54

evet at cc ye takıldı :confused: yani 5 yıldır at kullanıyorum 2014 te at olsaymış ve ben alsaymışım halen bunu kullanmaya devam ederdim arada model yenileyip km düşürsem de at vazgeçilmez benim için at'ın rakipleri de iyi aslında tiger 800/900 bmw f 800/900 at kadar olmasa da transalp 750...
  15. F54

ömür boyu tek motor kullanacak olsam en azında 19/17 jant kombinasyonu olan bir model seçerdim biraz asfalt biraz kamp vs her yola gelir hem şehir içi hem uzun yolda üzmeyecek çok seçenek yok profesyonellerin tercihi DL 650 olurdu sanırım biraz daha yol konforu arasaydım bu motor forza 750...
  16. F54

Lastikleri değiştirmeli miyim?

o bile 3000 :LOL:
  17. F54

Sivas'ta 1. Motosiklet festivali..

vakit olsada gidebilsek keşke
  18. F54

NC750 DCT Hakkında

700/750 nc kullandım v storm bunlardan çok daha iyi bir motor ama dediğin fetiş doğru
  19. F54

Honda Honda CRF 1000L Africa Twin Kullanıcıları / Bilgi Paylaşımı Başlığı

nc varken kaza yaptım oda 35 gün sürmüştü o marka böyle bu marka şöyle demek pek doğru sonuça çıkartmaz bizi diğer markalarda misal ingiliz malı triumph ta 3 ay parça bekleyip sezon kapatan var
  20. F54

Multistrada Düşük Hızda (50-70) Gidon Silkeleme Neden Olur?

2016/2025 düz afrika twin hepsinde olan problem ön tarafa takılan aksesuarlar gidon yükseltme sis farı ayna yükseltme telefon tutucu koruma demiri far koruma uzun ön cam yani motosikletin fabrika çıkışında olmayan bütün aksesuarlar ön yay boş motora göre tasarlandı herhangibir aksesuar takınca...