extra_serkan kullanıcısının son içeriği

1. extra_serkan

naked motora alt sakal tavsıyesı

merhaba arkadaşlar hyosung 250gt motoruma alt sakal yaptırmak ıstıyorum ıstanbulda bıldıgınız bır yer varmıdır
  2. extra_serkan

yeni motorum Honda Foresight 250

Merhaba arkadaşlar, 1,5 sene sonra tekrar aranıza döndüm , hondanın 2007 model fes 250 si ile. selamlar, saygılar
  3. extra_serkan

Sonunda 600cc :)

Arkadaşlar selam, Sonunda hayalim olan 600cc ye bugun itibariyle geçmiş bulunuyorum,2005 model kawasaki zx6 ile.600 cc tadı zevki sesi bambaşka bişey.Allah herkese istediği motoru almayı nasip etsin..resimleri kısa zamanda ekleyeceğim.
  4. extra_serkan

MEGELLİ 250 R yeni oğlum :)

Arkadaşlar selamlar, Kısa süren CBR 125 r maceram sonrasında bugün Magelli 250r aldım,1200 km de henüz ben se bugün 100 km civarı yol yaptım.İlk izlenimlerim motorun gücü kuvveti yerinde,ivmelenmesi bence gayet iyi(cbr 250 de kullandım hemen hemen ivmelenmesi aynı) , dış aksamı ducato sanıyor...
  5. extra_serkan

yeni motorumm // Cbr 125

http://img194.imageshack.us/img194/7593/zu0m.jpg http://img825.imageshack.us/img825/6586/d29i.jpg http://img33.imageshack.us/img33/9739/mfk0.jpg ---------- Mesajlar birleştirildi - 18:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:50 ---------- http://imageshack.us/photo/my-images/829/a32k.jpg/
  6. extra_serkan

ön far ve rüzgarlık filmi

Arkadaşlar merhaba, Motoruma ön farına ve şeffaf olan rüzgarlığıma siyah renk film kaplatmak istiyorum Anadolu yakasında yapan bir yer biliyor musunuz yada daha önce yaptırıp memnun olan vr mı
  7. extra_serkan

akü tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba 2007 model TVS apache motosikletime akü ihtiyacım var marka tavsiyeniz var mıdır
  8. extra_serkan

Vıteslı motora geçiş

Arkadaslar selam Bugun ıtıbarıyle ılk kez vıteslı motorum oldu ve ılk kez vıteslı motor kullandım Apache RTR 150 aldım bıraz E5 de sıkıntı cektım alıskanlıgımm trafık durdugunda vıtesı bosa almadıgımdan stop ettım bı ıkı kez:))) ama 1 saat ıcınde alıstım cok zevklı bıseymıs zor sanıyordum ama...
  9. extra_serkan

cbf 150 mı ybr 125 mi

arkadaşlar merhaba yamaha crypton motorumdan 20 gun de aslında genel anlamda memnun olmama ragmen motor yukseltmek ve vıteslı motora gecmek ıstedıgımden degıstırmek ıstıyorum sızce yamaha ybr mı almalıyım honda cbf mı ıkısı arasında kaldım
  10. extra_serkan

Suzuki gn 125 nasıl bir motordur ?

Arkadaşlar merhaba Suzukı GN 125 hakkında olumlu yada olumsuz goruslerınızı alabılırmıyım almayı dusundugum bır motor fakat herhangı bır bılgım yok motorla ılgılı
  11. extra_serkan

2004 ybr ve sonrası farkları ?

Arkadaşlar merhaba crypton marka motosikletimi satmaya karar verdım yamaha ybr almayı dusunuyorum 2004 model orjınal japon oldugu ve ayrıca kasasının ozellıkle farlarının seklı cok hosuma gıttı sızce yenı model ybr ıle 2004 ybr lerın farkları nelerdır olumlu ve olumsuz ozellık olarak tesekkurler...
  12. extra_serkan

Vergi borcu hortlaması !

Merhaba arkadaşlar , Az önce telefonuma vergı borcunuz bulunmaktadır mesajı geldi.Bende gib.gov.tr den vergi borcu sorgulattım.Gercektende 2010 da sattıgım aracın vergı borcu cıktı 318 TL , şimdi size soruyorum aracı noter satısı ıle sattımve suan arac baskasının uzerıne gorunmesıne rağmen bana...
  13. extra_serkan

Yamaha crypton / motorum 85 km hızı geçmıyor yardım ..

Arkadaslar merhaba, 2011 model aldıgım yamaha crypton marka motorum 85 km hızı gecmıyor aldıgım arkadas orjınal dıslısının olmadıgını soyluyor yanı motorrun dıslısı ve zıncırı orjınal dıslısınden daha buyuk dolayısıyla hızını etkıledıgını soylemıstı fakat zıncır ve dıslı bu kadar motorun hızını...
  14. extra_serkan

100 km 12 Tl yakıt sizce nasıl ?

Merhaba arkdaslar 2011 model aldıgım yamaha crypton yuksek devırde kullandım ve 100 km 12 tl odedım sızce ortalama yakıt tuketımı nasıl cryptona gore ?
  15. extra_serkan

Pazar gunlerı açık lastikçi istanbul

Arkadaşlar merhaba Pazar gunu Anadolu yakasında acık olan bır lastıkcı varmıdır yardımlarınızı beklıyorum

Yeni mesajlar