cbf 150 mı ybr 125 mi

arkadaşlar merhaba
yamaha crypton motorumdan 20 gun de aslında genel anlamda memnun olmama ragmen motor yukseltmek ve vıteslı motora gecmek ıstedıgımden degıstırmek ıstıyorum sızce yamaha ybr mı almalıyım honda cbf mı ıkısı arasında kaldım

sağlamlık istiyorsan ybr al. yok ben güç ve konfor isterim dersen cbf al ama koltuğun süngerini desteklemek şart. bi de cbf ler sıfır sorun ile çalışan motorlar değil, ben 2 seferdir hakkımı ybr den yana kullandım ve pişman değilim.

sağlamlık istiyorsan ybr al. yok ben güç ve konfor isterim dersen cbf al ama koltuğun süngerini desteklemek şart. bi de cbf ler sıfır sorun ile çalışan motorlar değil, ben 2 seferdir hakkımı ybr den yana kullandım ve pişman değilim.

pekı ıkı kısı bınersem hangısı daha rahat bırde sele yukseklıgı hangısının daha alcak bı aarkadasım boyu 1.60 onunda kullanması gerekıyor motorun sele yukseklıgı olarak cbf mı daaha yuksek ybr mı

rtr 150 oda alternatıflerım arasında aslında sele yukseklıgını cok takmıs durumdayım bende kullanacak dıger arkadasımda acemı o yuzden esas sorum aslında sele yukseklıgı hangısı daha alcaktır

gidip otur üstlerine hangisi hoşuna giderse... zaten her sokakta var nerdeyse bu motorlar :)

hemen hemen hepsi aynı yükseklikte öyle aman aman bir alçaklık veye yükseklik yok

şimdi ybr mi cbf mi apache mi dersen

ben apache derim deli gider az yakar cbf ler arkadan bakar :queen: ama titreşimi var

ybr iyi motor sağlam motor az yakar az kaçar tek sorunu o

cbf iyi motor ama sağlam sayılmaz normal yakar normal kaçar e tabi birde yağ yakar

tercihler senin ama sen sırf seleye takıldıysan dediğim gibi pek fark yok

arakdaslar saolun yorumlarınız ıcın aldım cevabımı sele yukseklıgı onelmlıydı benım ıcın aldım cevabımı

F54

beyler ybr tin tin gitmez max speed 110 115 oda debriaj balataları bitik olduğu halde::cekic::
yağ yakmaz titremez az yakar:p

tvs de tın tın gitmez :) max 130 135 :) yağ yakmaz az titrer az yakar seridir yakışıklıdır :)

Motosikleti
N'aC'i
cbf tın tın gider piyasadakilerin %70 i yağ yakar.. az yakar. az kaçar. sınıfının MERCEDES'idir. titremez koltuğu rahattır. kalıplıdır. Kullanıcı kitlesi ayrıdır.. Sağlamlık konusuna gelince istanbuldaki kuryelere sormak lazım. neden bu kadar cok cbf diye ?

Ben 1.70 im 2012 model apache ve ybr de ayaklarım yere zor değdi :)
Allah 1.60 lık arkadaşına kolaylık versin :)

al istediğini suspansiyonları kesitir sele daha rahatsız olur ama arkadaşın boyu yeter sanırım drift dicemde hic tartışasım yok laf dalaşına girmeyiniz .. :) ama titremez 130 135 i yapar ama hepsinden fazla yakar 2.75-3.3 arası.. selesi apache den rahat diğerlerinden değil ama diğerlerinden alçak diye biliyorum.. prestiji hiç biri kadar yok yamaha biri diğer honda sonuçta adamlar prestijde satıyor motorlarının yanında..:) ama sorun çıkarmaz ufak tefek sorun çıkardığını idda eden kulanıcılar var şahsen bendede aynı motor olduğu ve sorun yaşamadığım için 4.5 bin km dir nekadar doğrudur bilemiyorum diğer üçünden tercih etcek olsam uzun yollar yapcaksam cbf şehir içi kısa mesefelerde ybr ile apache tip artık aynı sayılır arka lastık gösterge farklı sadece sanki.. ama güç arıyorsam apache çok güçlü olmasına gerek yoksa boşuna titreme derdine gerek yok ybr..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ybr'ye neye göre gitmiyor :) Stabil 105-115 gidiyor. On beygirlik küçücük motor. Artı km saati fazladan da göstermiyor,ne yapıyorsa o yazıyor.

Sağlam,sıkıştır,bağırt gık demez,az yakar,canını cıkart ses etmez daha ne olsun :queen:

Şaka bir yana ikisi de alınabilecek,üzmeyecek motosikletler. Ama cryptondan sonra 150 cc daha iyi gider bence.

ybr gibi bir alternatif varken neden başka alternatifleri düşnüüyorsun ki :)

Ybr alırsan;titremiceksen,evinde 1 lt fazladan yağ bulundurmak zorunda kalmıcaksın,bu motor yakmaya başladı demiceksin,olduda motoru düşürdün sol grenajın mı kırıldı doğru bakkalcı ismail amcaya onda bile vardır parçası :) ha bide motor çekişten düşmeye başlayınca bujiyi değiştirip 3.viteste çıktıgın rampayı 5.viteste çıkartır aklıma gelenler bunlar :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar