Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar. Honda cbr650f kullanıcısıyım. İstanbul içinde bu büyük motor oldukça beni yorduğunu hissediyorum. Yamaha xmax250 alıp şehir içinde ulaşımı benim için rahatlatacağını düşünüyorum.
Asıl konuma gelecek olursam işe giderken motosiklet pantolonu kullanıyor musunuz. Veya...
Selam arkadaşlar. Honda cbr650f kullanıcısıyım. İstanbulda yaşıyourm her gün 60km yol yapıyorum ve motorumun yüksek cc olmasından dolayı beni Cep kanseri yaptı. Yakıtı oldukça Çok şehir içinde rahatlıkla kullanabileceğim ve az yakıt harcayacak bir motor tavsiye edebilir misiniz.
Boyum 1.85...
Selam arkadaşlar Biraz gırgır amaçlı konu trolleyelim dedim :) Her gün düzenli olarak moto forumlarına giriyorum ve her günde aynı dalga.
Çocuğun teki gelmiş soruyor CBR 600RR süre bilir miyim. Yada başka bir 600+ cc sürer miyim vs. Artık ben çevremdeki kişilere bunun cevabını söylemekten...
Merhabalar, Bir facebook sayfasında gördüm paylaşmak istedim.
Bir motosiklet gurubunun yanlış hatırlamıyorsam "tek teker sürüş" etkinliğinde (etkinlik adını yanlış hatırlıyor ola bilirim.) olan kaza.
Facebook sayfada yazan metin ve görseller aşağıdaki gibidir;
Yer kemerburgaz hasdal yolu...