Başlangıç motosikleti Tavsiyesi (CBR 600R Yada Kawasaki zx10r)

Selam arkadaşlar Biraz gırgır amaçlı konu trolleyelim dedim :) Her gün düzenli olarak moto forumlarına giriyorum ve her günde aynı dalga.
Çocuğun teki gelmiş soruyor CBR 600RR süre bilir miyim. Yada başka bir 600+ cc sürer miyim vs. Artık ben çevremdeki kişilere bunun cevabını söylemekten sıkıldım ve biraz acı olacak ama bundan sonra. Evet kardeşim süre bilirsin hemde gidebileceğin en uzak yere. diyeceğim.

En çokta MT 07 sorusu yurt dışında başlangıç motosu olarak kullanılıyormuş ben buna hemen bineyim. Bin kardeşim tabiki bin imamlarında iş yapması gerek. Boş yatacak değiller ya :) :pl: :pl: :pl: :pl: :pl:

Aynı soruları görmekten tırlattım :)

Ben de üzerine biraz daha koy hayabusa al demeye gelmiştim. Sonra hem yazını gördüm hem de zx10r'ın daha pahalı olduğunu farkettim.

Başlangıç için R1 düşünen gördükten sonra bunlar bana artık sıradan geliyor ama hala bir umut "acaba başlangıç için dodge tomahawk alsam nasıl olur" tarzı başlık bekliyorum.

-dipnot: aklından geçiripte soramayan arkadaş; tomahawk ile duraktan geçerken teker yapınca kızlar teklif ediyormuş kesin bilgidir yayalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar