Evoque kullanıcısının son içeriği

1. Evoque

Bayramdaki rotalarımız / Belki yol arkadaşı oluruz

Arkadaslar malumunuz bayram tatili 9 gun. Bunu firsat bilerek memlekete motorla gidecegim. Benim gibi dusunup yalniz surmek istemeyenler olacaktir illaki, belki buradan birlikte gidecek arkadaslar buluruz. İlk ben paylasayim. İstanbul - Burdur Gidis: 02/07 Ctesi Donus: 10/07 Pazar Rotasyon...
  2. Evoque

4 Gün Yatırılan Motosikletten Yanık Kokusu Gelmesi

Merhaba arkadaşlar, Yağış vs farketmeden sürekli motora biniyorum lakin geçtiğimiz haftasonunda kar sebebiyle motorumu brandasıyla yatırmıştım. Pazartesi motoru çıkardığımda işe gelip motoru stop ettikten sonra hafif bir lastik yanığı kokusu aldım. Geçici bir problemdir diye düşündüm ama her...
  3. Evoque

Kaskın aldığı rüzgar sesini azaltmak

Arkadaşlar selamlar, Kaskımın gürültü performansından düşük hızlarda memnunum. Ancak hız yükseldikçe içeride fırtınalar koptuğu oluyor. Gözlemlerime göre sesin başlıca kaynağı vizörün etrafı ve bağlantı kısımları. Bazı üstü düzey kask kullanıcılarının yorumlarında "vizörü kapatınca araba...
  4. Evoque

İstanbul - Denizli arası rota tavsiyesi

Beyler selamlar, 3 hafta sonra yillik izin icin memlekete gidecegim. Tabii ki motorla giderek bu yolculugu ayine cevirme niyetindeyim :) Google haritalar ile birkac rota belirledim ancak yollarin asfalt kaliteleri scooter kullanmam dolayisiyla benim icin cok onemli. Bu noktada sizlerin...
  5. Evoque

Yüksek Kilometrelerde Scooter Almak

Arkadaşlar selamlar, Şu aralar kafamda sürekli motosikleti değiştirmek var. Yüksek hızlarda gözüm yok ama yasal limitlere daha iyi bir ivmelenmeyle çıkabilmek hayalim. Malum E5teki tempoya 150cc ile uyulmuyor. Bu durumda da 250cc motorlara bakıyordum. Uygun fiyatıyla Hyosung GT250 gözüme...
  6. Evoque

Virajlarda sağa ve sola aynı kalitede yatamamak

Arkadaşlar selamlar, Ne kadar Çinliye biniyor olsam da kendimce viraj yaptığım anlar oluyor. Ve bariz bir şekilde farkediyorum ki sağ virajlara sol virajlardaki kadar iyi giremiyorum. Haliyle sağ virajlardaki "kendimce güvenli" yatış açım sol virajlara göre daha az oluyor, çizgimi korumakta...
  7. Evoque

Atatürk Havalimanı Otoparkı Hakkında

Arkadaşlar selamlar, Önümüzdeki seçimlerde haftasonu memlekete gidip geleceğim. Süre her anlamda kısıtlı, uygun uçağa yetişmem için cuma iş çıkışı trafiğini en seri şekilde atlatmam gerekiyor ki burada toplanma sebebimize istinaden aklıma başka yöntem gelmiyor:cherry: Peki AHL'den gideyim...
  8. Evoque

Ehliyet Randevusu - İkamet Bilgisi Hakkında

Arkadaslar selamlar, Bir arkadasim icin ehliyet randevusu alacaktim. En son bilgi girdigim ekranda ikamet bilgisi soruldugunu gordum. Arkadas burada benimle kaliyor ama ikameti memleketinde ve acik adresi hatirlamiyor. Benim adresimi yazsam ehliyeti verirken problem cikarirlar mi? Ofisten zaten...
  9. Evoque

İki teker dostlarına merhaba

Abilerim kardeşlerim merhaba, Uzun süredir forumun misafiriydim. Eylül başında motorumu aldım, forumda da artık aktif olarak aranızdayım. Memlekette 20 bin km kadar cub tecrübem olsa da İstanbul trafiğinde büyük makinenin risk olacağına ve işletme masraflarının beni yoracağına kanaat getirip...

Yeni mesajlar