euzun kullanıcısının son içeriği

1. euzun

2012 CBF 150 - Otomobil Takaslı İstanbul

Merhaba 4 tekere geçmek istiyorum ilanım: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2012-cbf-150-37500-km-otomobil-takasli-180153303/detay/
  2. euzun

Shell Motosikletlere Üzerinden İnmeden Yakıt Vermiyor!!!

Bir gün benzin almak için Shell istasyonuna girdim, motorumu stop ettim, depomu açtım ve benzin istedim. Bu hepimizin yaptığı rutin işlemdir. Görevli motordan inmemi istedi aksi takdirde yakıt veremeyeceğini ekledi. Nedenini sorduğumda Shell firmasının almış olduğu kara olduğunu beyan etti. Ben...
  3. euzun

Acil Satılık 2011 Mondial 150 MR Vulture

SAHİBİNDEN SATILIK ACİL, 29.10.2011 TARİHİNDE ALINMIŞ, SERVİS BAKIMLI SORUNSUZ,PARAYA SIKIŞTIĞIM İÇİN SATIYORUM. KM YAPMADAN SATMAK İSTİYORUM, ALICISINA HAYIRLI OLUR İNŞALLAH. KAZASI DEĞİŞENİ YOKTUR. ÜZERİNDEKİLER, IRC LASTİK (YEDEĞİ DURUYOR) KORUMA DEMİRİ, ALARM, XENON FAR, VE ÇANTASI İLE...
  4. euzun

Kurban Bayramında İstanbul'dan Samsun'a Gezi

Arkadaşlar Kurban bayramında İstanbul'dan Samsun'a gezi yapmayı planlıyorum, gitmeyi düşünen varsa yol arkadaşı olabilirim. Hedefim Terme, Alibeyköy'den yola çıkacağım, Mondial 150 MR Vulture ile yola çıkacağım inşallah. irtibat için: [email protected]
  5. euzun

Honda Titan Egzost Arıyorum!!!

Mondial UAG 125 motorumda kullanmak için Honda Titan Egzost Arıyorum, yardımcı olabilecekler için [email protected]
  6. euzun

Mondial 125 UAG mi ? ARORA AR100-7 mi ?

Arkadaşlar tecrübenize dayanarak yardım rica ediyorum, mondial 125 UAG motorum var, aynı model arora ar100-7 kullanıcısı takas öneriyor. Vergisi olmaması ve yakıtı daha az olması arorayı cazip kılıyor benim için. Sizc böyle bir takasa girmelimiyim, kararsızım sizce Arora AR100-7 nasıl bir alet ?
  7. euzun

Mondial 125 UAG daha sessiz çalışmaz mı ?

Merhaba arkadaşlar, bir çok konuda usta kardeş yada büyüklerimiz var aramızda. 125 UAG kullanıcısıyım tek şikayetim sesi fazla çıkması, çözüm olarak TİTAN egzostu tak dediler. Bulmak o kadar imkansız ki çare olmaktan çıkıyor. Acaba benim gibi dert eden varmı aranızda, tabiki en önemlisi bu...
  8. euzun

Sahibinden Mondial 125 AGK SATILIK / TAKASLIK

2009 Nisan ayında almış olduğum 125 UAG motorumu araç almayı düşündüğüm için satıyorum. Servis bakımlı sorunsuz sadece uzun yolda tarafımdan kullanıldı. 2012`ye kadar mayenesi mevcut ve kazasızdır. Orjinalden değişenler/eklenenler; Arka Çanta: 60 TL, Alarm : 80 TL, Arka Lastik: 60 TL, Ön...
  9. euzun

100'lük Cup Tavsiyeleriniz! Önemli...

Arkadaşlar motosiklet hayatıma MT 125 ile başladım. İstanbul trafiğinde günde 35 km yaparak işe gidiş-dönüş yapmayı planlıyorum. İlk etapta 100'lük yarı otomatik cup almak istiyorum. Cup istememin sebebi kullanım kolaylığı ve ekonomik olmasıdır. Bazı markaları araştırdım ve sizlerin profosyonel...

Yeni mesajlar